Καλαμάτα: Ετοιμάζονται για επεισόδια στην περιοδεία Σαμαρά

Μέλη αριστερών οργανώσεων, αναρχοαυτόνομοι και «αγανακτισμένοι» ετοιμάζονται να υποδεχθούν… θερμά τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την ακολουθούμενη πολιτική, την οποία στηρίζει το κόμμα της ΝΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας, για τις οποίες ενημερώθηκαν και στελέχη της Ν.Δ., υπάρχει προεργασία για να πυροδοτήσουν ένταση στην μεθαυριανή επίσκεψη του κ. Σαμαρά

στην Καλαμάτα.

Αναλυτικότερα, ομάδες από τον αντιεξουσιαστικό χώρο και μέλη αριστερών οργανώσεων, φέρονται να προετοιμάζουν σκηνικό έντασης με αποδοκιμασίες κατά του προέδρου της Ν.Δ.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. μεταβαίνει στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας μαζί με τον υπουργό Υποδομών Μάκη Βορίδη, για να παραστούν στα εγκαίνια της νεότευκτης γέφυρας στην περιφερειακή οδό της Καλαμάτας. Με την επίσκεψή του αυτή, ο κ. Σαμαράς θα σημάνει ουσιαστικά και άτυπα την έναρξη της προεκλογικής περιόδου και γίνεται από την ιδιαίτερη πατρίδα του για συμβολικούς λόγους.

Πάντως, στην περιοχή το κλίμα ήδη είναι «τεταμένο» και οι τοπικές οργανώσεις της Ν.Δ. ξεκαθαρίζουν σε όλους τους τόνους, ότι εάν γίνει το παραμικρό κατά του κ. Σαμαρά, θα υπάρξει σκληρή απάντηση. «Θα γίνει κόλαση, εάν σημειωθεί το παραμικρό», τονίζουν χαρακτηριστικά και δηλώνουν αποφασισμένοι να περιφρουρήσουν την επίσκεψη του πρόεδρου της Ν.Δ.

Είναι η πρώτη φορά, μετά την ψήφιση του δεύτερου μνημονίου, που ο πρόεδρος της Ν.Δ. κάνει περιοδεία, σε μια περίοδο που ήδη διαμορφώνεται κλίμα έντασης εν όψει και των παρελάσεων της 25ης Μαρτίου, εναντίον όσοι στήριξαν τη συμφωνία στη Βουλή.

Πηγή: tovima.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα