Καμίνης: Εγκληματικότητα και πορείες υποβαθμίζουν το κέντρο της Αθήνας

Ο δήμος Αθηναίων είναι αναρμόδιος και δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την εγκληματικότητα στο κέντρο της πρωτεύουσας, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ‘’Βήμα ΦΜ’’. «Ο δήμος της Αθήνας δεν έχει τα μέσα για να αντιμετωπίσει το οργανωμένο έγκλημα στους δρόμους της πόλης. Ακόμη και το παρεμπόριο, είναι θέμα οργανωμένου εγκλήματος», σημείωσε ο κ. Καμίνης.

Παράλληλα, τόνισε, πως «το κέντρο της πρωτεύουσας

δεν έχει συνέλθει, καθώς ο κόσμος διστάζει να κατέβει» για να διερωτηθεί στη συνέχεια, «γιατί να κατέβει κανείς στο κέντρο όταν θεωρεί ότι θα το βρει κλειστό από μια πορεία 50 ατόμων που θα διαμαρτύρονται και θα έχουν κλείσει όλους τους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα ;».

Τέλος, ο δήμαρχος Αθηναίων «στόχευσε» την Αριστερά, που υποκινεί τις πορείες, λέγοντας, ότι «όταν σε διάφορους συνομιλητές μου, οι οποίοι από διάφορες αριστερές θέσεις λένε για τις διαδηλώσεις ότι πρέπει να είναι εντελώς ελεύθερες, λέω ότι οι διαδηλώσεις κλείνουν το κέντρο και μαγαζιά, χάνει κόσμος τη δουλειά του», διατυπώνοντας τη ρητορική ερώτηση «είναι αυτή αριστερή θέση;».

Keywords
Τυχαία Θέματα