Μετά από σένα ποιος;

Αυτό σκέφτονται στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, με την αντικατάσταση του Βάσκου τεχνικού να παίρνει τη μορφή σίριαλ στο λιμάνι.

Το κύριο μέλημα στον Ολυμπιακό, μετά τον τελικό του Κυπέλου το ερχόμενο Σάββατο με τον Ατρόμητο, είναι η εύρεση προπονητή, μετά και τη φυγή του Ερνέστο Βαλβέρδε από τον πάγκο των «ερυθρολεύκων».

Η προπονητολογία καλά κρατεί, με το νέο όνομα που μπήκε στη σχετική λίστα, να είναι εκείνο του Λουίς Γκαρθία της Χετάφε.

Τα ονόματα που… παίζουν πολύ τις τελευταίες ημέρες, είναι εκείνα του Μίτσελ της Σεβίλλης, του Μαρτίνεθ της Λεβάντε, του Καπαρός και του Μεντιλιμπάρ της Οσασούνα.

Είναι φανερό πως η διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας, ψάχνει προπονητή από την αγορά της Ισπανίας, καθώς το μοντέλο αυτό (Ερνέστο Βαλβέρδε) άφησε απόλυτα ικανοποιημένους τους ιθύνοντες των «ερυθρολεύκων».

Αναφορικά με την υπόθεση του Ουνάι Έμερι, η οποία είναι και η πιο δύσκολη για την ομάδα του Πειραιά, ο μάνατζερ του Ινιάκι Ιμπάνιεθ, δήλωσε στην εφημερίδα «Πρωταθλητής»:

«Δεν μπορώ να πω τίποτα τώρα. Απολύτως τίποτα. Ξέρω τι γράφεται στην Ελλάδα, όμως αν δεν τελειώσει τις υποχρεώσεις του με τη Βαλένθια δεν θα μιλήσω.

Σεβόμαστε και εγώ και ο Ουνάι τη Βαλένθια και από τη στιγμή που παίζει ολόκληρη τη σεζόν μέσα σε ένα μήνα θα ήταν μεγάλη απρέπεια από πλευράς μου να πω οτιδήποτε για το μέλλον του πελάτη μου.

Αν έχει προτάσεις από Αγγλία ή άλλες χώρες; Αυτοί που πρέπει να ξέρουν αν έχει ή δεν έχει, ξέρουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα