Ο ψηφιακός σας personal trainer!

Τι θα λέγατε, αν μπορούσατε να έχετε τον προσωπικό σας γυμναστή στο σπίτι έστω ψηφιακά;

Microsoft και Nike επιχειρούν να αλλάξουν το σκηνικό όσον αφορά στην άσκηση στο σπίτι, παρουσιάζοντας το «Nike+ Kinect Training» αποκλειστικά για το Xbox 360.

Με τη συνεργασία κορυφαίων αθλητών, το «Nike+ Kinect Training» έχει ως στόχο να προσφέρει εξατομικευμένα προγράμματα ασκήσεων, σχεδιασμένα να βοηθούν όσους αθλούνται στο σπίτι τους. Μια πρωτοποριακή εφαρμογή που σίγουρα

θα αποτελέσει σταθμό για τον τρόπο με τον οποίο γυμναζόμαστε στο σπίτι.

Οι personal trainers της Nike μπορούν να δουν τις κινήσεις, να αξιολογήσουν τη φυσική δύναμη, να εστιάσουν σε περιοχές που χρειάζονται βελτίωση και να δημιουργήσουν ένα εξατομικευμένο πλάνο ασκήσεων.

Με συμβουλές σε πραγματικό χρόνο, για να είναι σίγουρο ότι οι θέσεις και οι κινήσεις είναι σωστές, το εξατομικευμένο πρόγραμμα του «Nike+ Kinect Training» εξελίσσεται μαζί με τον ασκούμενο χρήστη, ειδικά όταν πρόκειται ουσιαστικά με τα στενά όρια του όρου για ένα “βιντεοπαιχνίδι”, τότε καταλαβαίνει κάποιος για πιο λόγο η συγκεκριμένη εφαρμογή μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά και να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν κάποιοι τις κονσόλες και τα παιχνίδια.

Η επίσημη παρουσίαση του τίτλου θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ημέρες.

Πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα