Οι απατεώνες με τα «δήθεν» τροχαία δυστυχήματα «χτύπησαν» σε Πέλλα και Ημαθία

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Σε Πέλλα και Ημαθία άπλωσαν τα… δίχτυα τους μέλη συμμορίας, που εξαπατά πολίτες, με πρόσχημα τη δήθεν πρόκληση τροχαίου δυστυχήματος από συγγενικά τους πρόσωπα με παράλληλη απαίτηση για καταβολή χρημάτων προκειμένου να «κουκουλώσουν» την υπόθεση!

Μετά από την εξαπάτηση δύο γυναικών σε περιοχή της Πέλλας, συνελήφθη 44χρονη Ρωσίδα η οποία απέσπασε 4.000 ευρώ και χρυσαφικά αξίας 2.000 ευρώ και την

απόπειρα εξαπάτησης άλλων δύο γυναικών και ενός άνδρα, μέσα σε ένα 24ωρο. Όμως, παραμένουν ασύλληπτες δύο ακόμη γυναίκες της σπείρας καθώς και ένας άνδρας συνεργός τους.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, όλοι μαζί, είχαν συγκροτήσει εγκληματική οργάνωση, με σκοπό την εξαπάτηση ανυποψίαστων πολιτών.

Συνεργός της 44χρονης από τη Ρωσία, τηλεφώνησε στο σπίτι 52χρονης, στα Γιαννιτσά Πέλλας και προσποιούμενη την κόρη της, ζητούσε βοήθεια λόγω θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος που δήθεν προκάλεσε!

Δεύτερη συνεργός της «εμφανίστηκε» ως υποτιθέμενη αστυνομικίνα και της ζήτησε να παραδώσει σε δήθεν συνάδελφό της με γάλο χρηματικό ποσό προκειμένου να αποφύγει τις υποτιθέμενες συνέπειες

Μετά την καταγγελία, συνελήφθη η 44χρονη στα Γιαννιτσά, τη στιγμή που παραλάμβανε το προσυμφωνηθέν χρηματικό ποσό σε προκαθορισμένο ραντεβού με την παθούσα.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε, ότι τα μέλη της οργάνωσης έχοντας συγκεκριμένους ρόλους κάθε φορά, εμπλέκονται σε ακόμα 5 περιπτώσεις απάτης και απόπειρας απάτης και συγκεκριμένα:

Στις 10-11-2016 κατάφεραν και έπεισαν 2 γυναίκες σε περιοχή της Πέλλας να παραδώσουν στην 44χρονη συλληφθείσα το συνολικό χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ και χρυσαφικά αξίας 2.000 ευρώ καιΣτις 10 και 11-12-2016 αποπειράθηκαν να εξαπατήσουν χρησιμοποιώντας την ίδια ακριβώς μεθοδολογία σε περιοχές της Πέλλας και της Ημαθίας 2 γυναίκες και έναν άνδρα.

Κατασχέθηκε το αυτοκίνητο της 44χρονης, με το οποίο προσήλθε στο προκαθορισμένο ραντεβού, προκειμένου να παραλάβει τα χρήματα.

Το άρθρο Οι απατεώνες με τα «δήθεν» τροχαία δυστυχήματα «χτύπησαν» σε Πέλλα και Ημαθία εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα