139. ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (20:00)

13:51 6/12/2012 - Πηγή: TNSite

* Στα 22 φετινά επίσημα παιχνίδια της Ατλέτικο για όλες τις διοργανώσεις έχει παρατηρηθεί μόλις μία φορά η ισοπαλία!

Γήπεδο: «Doosan Arena»


Διαιτητής: Kristin Jakobsson (Ισλανδία)
Προϊστορία: -

Η βαθμολογία (5 αγώνες): Ατλέτικο Μαδρίτης 12 – Βικτόρια Πλζεν 10 – Ακαδέμικα 5 – Χαποέλ Τελ Αβίβ 1.

Στο πρώτο ματς: Ατλέτικο – Βικτόρια Πλζεν 1-0 (93’ Κριστιάνο Ροντρίγκες).

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ: Χωρίς άγχος θα παραταχθεί η Βικτόρια Πλζεν στο σημερινό παιχνίδι. Οι Τσέχοι έχουν ήδη «σφραγίσει» την πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης και σε περίπτωση σημερινής νίκης παίρνουν

και την πρωτιά στον όμιλο, χωρίς πάντως να «καίγονται» για αυτό το στόχο. Η ήττα της περασμένης Πέμπτης για το Κύπελλο Τσεχίας ήταν η πρώτη στην τελευταία δεκάδα αγώνων τους για όλες τις διοργανώσεις, καθώς προηγήθηκαν σε αυτή τη σειρά αγώνων 7 νίκες και 2 ισοπαλίες. Η Πλζεν βρίσκεται στην κορυφή του εγχώριου πρωταθλήματος, μετά τις 16 πρώτες αγωνιστικές.

Προηγούμενο ματς: Την περασμένη Πέμπτη η Πλζεν γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από την Χράντετς Κράλοβε για το τσεχικό Κύπελλο με 2-1. Προηγήθηκε στο 20’ με τον Όρα, όμως δέχθηκε δύο γκολ στο 77’ και στο 93’.

Στατιστικό: Οι γηπεδούχοι προέρχονται από 3/4 G/G (για 3 διαφορετικές διοργανώσεις).

Απουσίες (0): Θα παραταχθεί πλήρης

Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Κόζατσικ – Λιμπέρσκι, Σεβίνσκι, Προτσάσκα, Ρέζνικ – Νταρίντα, Τσισόφσκι – Χόρβατ, Κόλαρ, Ρατζτόραλ – Μπάκος.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Ο βαθμός της ισοπαλίας στο σημερινό παιχνίδι αρκεί στην κάτοχο του τροπαίου, προκειμένου να «κλειδώσει» την 1η θέση του ομίλου. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε άφησε στη Μαδρίτη τα «μεγάλα ονόματα» της ομάδας (σε όλες τις γραμμές) και θα δώσει σήμερα την ευκαιρία συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν συνήθως αυτή τη δυνατότητα. Η Ατλέτικο πραγματοποιεί περίφημη πορεία και στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, όντας αυτή τη στιγμή στη 2η θέση του πίνακα (στο +5 από την 3η Ρεάλ Μαδρίτης) μετά τις 14 πρώτες αγωνιστικές. Η σαββατιάτικη ήττα από τη Ρεάλ «πήρε τη σκυτάλη» από 5 «κολλητές» νίκες για όλους τους θεσμούς.

Προηγούμενο ματς: Το Σάββατο η Ατλέτικο ηττήθηκε στο «Μπερναμπέου» από τη Ρεάλ Μαδρίτης με 2-0, για την Πριμέρα Ντιβιζιόν. Δέχθηκε τα γκολ στο 16’ και στο 66’.

Στατιστικό: Οι «ροχιμπλάνκος» προέρχονται από 9/9 NG για όλες τις διοργανώσεις.

Απουσίες (7): Τραυματίες ο αριστερός μπακ Φιλίπε Λουίς, ο ακραίος μέσος Κριστιάν Ροντρίγκες και ο μεσοεπιθετικός Κόκε. Εκτός αποστολής για τεχνικούς λόγους οι Γκοντίν (ΑΜ), Φαλκάο (ΕΠ), Αρντά (ΕΠ), Γκάμπι (ΜΕ).

Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Ασένχο – Σίσμα, Κάτα Ντίας, Πουλίδο, Σίλβιο – Τιάγκο, Εμρέ – Χουανφράν, Ραούλ Γκαρσία, Αντριάν – Ντιέγκο Κόστα.

Keywords
Τυχαία Θέματα