301. ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΛΥΩΝ (22:00)

13:42 9/12/2012 - Πηγή: TNSite
*Νικήτρια η Λυών στα 5/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια στην έδρα της Σεντ Ετιέν.

*Αήττητη στα 13/13 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις η Σεντ Ετιέν (7-6-0).

Γήπεδο: «Stade Geoffrey-Guichard»
Προϊστορία: 0-6-7.

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ (4η): Με το ντέρμπι ανάμεσα στη Σεντ Ετιέν και τη Λυών ολοκληρώνεται η 16η αγωνιστική. Οι «στεφανούα» διανύουν περίοδο εξαιρετικής φόρμας και «τρέχουν» ένα αήττητο σερί 13 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας επτά νίκες και έξι ισοπαλίες. Θα επιδιώξουν να «σπάσουν» την αρνητική παράδοση που έχουν κόντρα στη Λυών και να πλησιάσουν στην κορφή

της βαθμολογίας στην οποία βρίσκεται η σημερινή τους αντίπαλος. Θα στηριχθούν ξανά στην άμυνά τους, η οποία τους έχει βγάλει «ασπροπρόσωπους» φέτος, έχοντας δεχθεί μόλις 10 τέρματα τις 15 πρώτες αγωνιστικές. Επιστρέφουν ο πρώτος σκόρερ της Ομπαμεγιάνγκ (14/8) και ο Ζουμά (ΑΜ 7/0).

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Αζαξιό. Αμφότερες οι ομάδες είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο γκολ, αλλά δεν τα κατάφεραν και πήραν από έναν βαθμό.

Στατιστικό: NG τα 4/5 τελευταία ματς της Σεντ Ετιέν.

Απουσίες (3): Τραυματίες οι Νικολίτα (ΜΕ 2/0), Μινιό (ΑΜ 6/0) και Μπραντάο (ΕΠ 12/3).

Πιθανή ενδεκάδα 4-1-4-1: Ρουφιέ – Κλερκ, Μπαγιάλ, Περέν, Γκουλάμ – Κλεμάν – Λεμουάν, Κοχάντ, Αμουμά, Γκραντέλ – Ομπαμεγιάνγκ.

*Μόλις μία νίκη έχει πανηγυρίσει στα 26 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια η Σεντ Ετιέν ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.
ΛΥΩΝ (1η): Την Πέμπτη (6/12) είχε υποχρεώσεις στο Γιουρόπα Λιγκ και πήρε τη νίκη με 2-0 στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Χάποελ Κιριάτ Σμόνα, παρά το γεγονός ότι παρατάχθηκε με αναπληρωματικούς, καθώς είχε εξασφαλίσει ήδη την πρώτη θέση του ομίλου της. Τώρα στρέφει την προσοχή της στο Πρωτάθλημα, στην κορυφή του οποίου βρίσκεται με 31 πόντους μετά από 15 αγωνιστικές και απειλείται άμεσα μόνο από τη Μαρσέιγ. Στα έξι τελευταία παιχνίδια της σε επίπεδο Σαμπιονά έχει υποστεί μόλις μία ήττα και στα πέντε υπόλοιπα ο απολογισμός της είναι τρία τρίποντα και δύο ισοπαλίες.

Προηγούμενο ματς: Υποδέχθηκε τη Χάποελ Κιριάτ Σμόνα την Πέμπτη (6/12) και πήρε τη νίκη με 2-0. Προηγήθηκε με τον Σαρ στο 15’ και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μπενζιά στο 58’.

Στατιστικό: NG τα 3/5 τελευταία ματς της Λυών στο Πρωτάθλημα.

Απουσίες (4): Τραυματίες οι Μπριάντ (ΕΠ 10/1), Λισάντρο Λόπες (ΕΠ 11/5), Λόβρεν (ΑΜ 6/1) και Μονζόν (ΑΜ 5/0).

Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Βερκούτρ – Ρεβεγιέρ, Μπίσεβατς, Ουμιτιτί, Νταμπό – Μαλμπράνκ, Γκοναλόν – Λακαζέτ, Γκοργκιούφ, Γκεζάλ – Γκομίς.

Keywords
Τυχαία Θέματα