Προσιτή... πολυτέλεια

22:14 26/4/2013 - Πηγή: TNSite
Υψηλή αισθητική, ατμοσφαιρική διακόσμηση, αυθεντικά αντικείμενα και σπιτική φιλοξενία σας υποδέχονται στο μπουτίκ ξενοδοχείο Villa Vager στο Λεβίδι της Αρκαδίας.

Ανακαλύψτε τις ομορφιές της Αρκαδίας και απολαύστε στιγμές χαλάρωσης τις μέρες του Πάσχα σε ένα πολυτελές κατάλυμα με ιστορία.

Μόλις 160 χιλιόμετρα μακρυά από την Αθήνα το ξενοδοχείο 4 αστέρων αντανακλά το αρχοντικό προφίλ του αυθεντικού μέσα

από ένα σκηνοθετικά πέτρινο περίβλημα. Χτισμένο στον υψηλότερο λόφο του χωριού αναβιώνει με μεγάλο σεβασμό τις μνήμες του παρελθόντος και ταξιδεύει τον επισκέπτη σε άλλες εποχές.

Οι ιδιοκτήτες του αγόρασαν ένα παλιό αρχοντικό του 1843 και αποφάσισαν να σχεδιάσουν εκεί το μέλλον τους. Με σεβασμό στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική του χωριού χρησιμοποίησαν ως κύρια υλικά την πέτρα και το ξύλο. Το παλιό αρχοντικό, μεταμορφώθηκε από τα χέρια των τεχνιτών που χρησιμοποίησαν τις ίδιες παλιές μεθόδους για την αναστήλωση του.

Ταβάνια στολισμένα με δοκάρια από καστανιές του Αγίου Όρους, design έπιπλα και αντίκες έχουν τοποθετηθεί με γούστο σε αυτό το φιλόξενο περιβάλλον. Σπάνια αντικείμενα και οικογενειακά κειμήλια στολίζουν τους κοινόχρηστους χώρους και τα δωμάτια.

Τα δέκα δωμάτια του είναι όλα διαφορετικά μεταξύ τους ως προς το μέγεθος ,το χρώμα και τη διακόσμηση. Όλα όμως δένουν μεταξύ τους δίνοντας την αυθεντικότητα του παρελθόντος. Μεγάλα αμερικάνικα κρεβάτια δεσπόζουν στο χώρο, άλλα σκαλιστά ξύλινα και άλλα μεταλλικά, ενώ όλες οι σύγρονες ανέσεις θα κάνουν τη διαμονή σας πιο ευχάριστη.

Όμορφες κουρτίνες με δαντέλες και γαλλικά υφάσματα επιλέχθηκαν με προσοχή και γούστο. Ξεχωριστά κομμάτια μέσα στα δωμάτια, είναι οι κομψές ντουλάπες, με ζωγραφιές και σχέδια στο χέρι, που αγοράστηκαν από παλαιοπωλεία. Μικρά γραφεία αντίκες και παλιοί καθρέπτες συμπληρώνουν την διακόσμηση, χαρίζοντας μνήμες μιας αρχοντικής εποχής. Η θέρμανση είναι σε όλους τους χώρους ενδοδαπέδια, χαρίζοντας μια αίσθηση ζεστασιάς, ενώ τα πέντε από τα δέκα δωμάτια διαθέτουν τζάκι.

Χώρος συνάντησης όλων των καλεσμένων, είναι το μεγάλο σαλόνι της Villas Vager. Στην μια του άκρη δεσπόζει ένα μεγάλο τζάκι, με δυο τεράστιους αναπαυτικούς καναπέδες, με βαθιά καθίσματα δεξιά και αριστερά.

Η εξωτερική βεράντα είναι το σημείο που όλοι θα συγκεντρωθούν για να απολαύσουν τον καφέ τους. Στην κουζίνα ετοιμάζονται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ελαφριά πιάτα και σνακ. Ένα μεγάλο εξωτερικό τζακούζι, είναι από τα πιο αγαπημένα σημεία των καλεσμένων του ξενοδοχείου. Το σημείο που έχει τοποθετηθεί είναι εξαιρετικό, καθώς χαρίζει άπλετη θέα.

Πασχαλινό Πακέτο

Στο Villa Vager η πολυτέλεια είναι προσιτή για όλους, με δωμάτια που κυμαίνονται στα 120 ευρώ για το δίκλινο και στα 180 ευρώ για σουίτα.

Το Μεγάλο Σάββατο το βράδυ το αναστάσιμο δείπνο θα κοστίσει 25 ευρώ το άτομο, ενώ το μεσημεριανό τραπέζι της Κυριακής του Πάσχα είναι στα 35 ευρώ το άτομο.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα