Η «show» του Παύλου που χόρεψε «Ζορμπά» με ποτήρι στο... μέτωπο

14:44 3/8/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΗ «show» του Παύλου που χόρεψε «Ζορμπά» με ποτήρι στο... μέτωποΤετάρτη, Αύγουστος 3, 2016 - 14:43

Φορώντας ροζ πουκάμισο και λευκό παντελόνι, ο Παύλος χόρεψε με τον... δικό του πρωτότυπο τρόπο στον ρυθμό του «Ζορμπά» του Μίκη Θεοδωράκη και έκανε άνω κάτω ένα ολόκληρο μαγαζί στη Μύκονο! Τα... κατορθώματά του ανάρτησε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram η σύζυγός του και έγινε το «έλα να δεις».

Οπως είναι γνωστό, ο Παύλος και η Μαρί

Σαντάλ κάνουν διακοπές στο νησί των ανέμων, έχοντας μαζί τους σύσσωμη την οικογένειά τους. Είναι, επίσης, γνωστό ότι η επιχειρηματίας και μαμά λατρεύει τα social media και πάρα πολλές φορές αποκαλύπτει οικογενειακές και προσωπικές στιγμές της μέσα από τη σελίδα της στο Instagram. Αυτή τη φορά, όμως, τίναξε την μπάνκα στον αέρα με το βίντεο του Παύλου, ο οποίος όχι μόνο έχει ανεβεί πάνω σε τραπέζι και χορεύει τον «Ζορμπά», ένα μουσικό έργο αναγνωρισμένο και στο εξωτερικό και πολύ αγαπημένο των τουριστών, αλλά έχει στηρίξει στο μέτωπό του και ένα κρασοπότηρο, καταφέρνοντας να μην του πέσει καθ' όλη τη διάρκεια του χορευτικού!



Ολα αυτά συνέβησαν προχθές το βράδυ στο Sea Satin, ένα από τα πιο δημοφιλή μαγαζιά της Μυκόνου, με τους θαμώνες να χειροκροτούν και να ζητωκραυγάζουν για τον... ιδιαίτερο χορευτή, που έδωσε παράσταση με μια δική του, μάλιστα, χορογραφία, ενώνοντας φιγούρες από χασάπικο με το κλασικό συρτάκι.

Το βίντεο του... Παύλου the Greek έφτασε τις σχεδόν 7.000 προβολές μέσα σε μια ώρα, ενώ τα σχόλια των followers της Μαρί Σαντάλ ήταν αποθεωτικά για τον σύζυγό της. Μάλιστα, μία από τις φίλες της σχολίασε πως το συγκεκριμένο κλιπ τής έφερε στο μυαλό μνήμες από το... Λονδίνο, που σημαίνει πως μάλλον ο γιος του Κωνσταντίνου συνηθίζει να είναι η χορευτική, και όχι μόνο, ψυχή της παρέας.

Keywords
Τυχαία Θέματα