Πωλητές - υπευθύνους Marketing ζητούν εταιρείες σε 4 πόλεις στην Κύπρο

Εργασία

ΚΥΠΡΟΣΠωλητές - υπευθύνους Marketing ζητούν εταιρείες σε 4 πόλεις

Είκοσι Πωλητές και Μαρκετίστες επιθυμούν να προσλάβουν μεγάλες επιχειρήσεις της Κύπρου για την κάλυψη των αναγκών τους στη Λεμεσό, τη Λάρνακα, τη Λευκωσία και την Πάφο.

Η πλειονότητα των θέσεων αφορά πτυχιούχους Πανεπιστημίου, οι οποίοι, εκτός από τα τυπικά προσόντα, πρέπει να διαθέτουν ισχυρές επικοινωνιακές ικανότητες, οργανωτικό και ομαδικό πνεύμα, αλλά και τη δυνατότητα να λειτουργούν υπό πίεση. Οι «ανοιχτές» θέσεις της

εβδομάδας είναι οι εξής:

Πωλητές (2)

Τόπος: Λευκωσία
Εργοδότης: Patriot Security
Προσόντα: Πτυχίο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, άριστη γνώση της ελληνικής και αγγλικής γλώσσας, άριστη γνώση Η/Υ, χωρίς στρατιωτικές ή άλλες υποχρεώσεις, δυνατότητα ελεύθερου ωραρίου, γνώση διαδικασιών διαγωνισμών Δημοσίου(επιπρόσθετο προσόν)
Αιτήσεις: Έως 2 Φεβρουαρίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

http://www.jobincyprus.com/english/index.php?module_page=email_job&job_id=114198&search=YToyOntzOjEzOiJicm93c2VfY2F0X2lkIjtzOjM6IjIxMCI7czo2OiJzZWFyY2giO3M6MzoieWVzIjt9&start=
Πληροφορίες: Fax 00357 22210221

Πωλητές (6)
Τόπος: Λεμεσός
Εργοδότης: O.S Concept Lifestyle LTD
Προσόντα: Κατοχή EU Passport, πολύ καλή γνώση της αγγλικής και ρωσικής γλώσσας
Αιτήσεις: Έως 4 Φεβρουαρίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]
Πληροφορίες: Τηλ. 00357 99726607

Insurance Agents (2)
Τόπος: Λευκωσία, Λεμεσός, Λάρνακα, Πάφος
Εργοδότης: Stalagmite Group
Προσόντα: Διετής προϋπηρεσία στις πωλήσεις /ασφάλειες
Αιτήσεις: Έως 8 Φεβρουαρίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση:[email protected]
Πληροφορίες: Τηλ. 00357 96318930

Advertising Freelance Sales Reseller (2)
Τόπος: Λευκωσία, Λεμεσός
Εργοδότης: InfoData - Europages
Προσόντα: Προϋπηρεσία τριών έως πέντε ετών στις πωλήσεις, άριστη γνώση χειρισμού MS Office, άριστη γνώση της ελληνικής και αγγλικής γλώσσας, τόσο σε γραπτό όσο και σε προφορικό επίπεδο
Αιτήσεις: Στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected], υπόψη Stacey Kostopoulou
Πληροφορίες: Τηλ. 210 8101335

Online Marketing Coordinator (FOREX)
Τόπος: Λάρνακα
Προσόντα: Πτυχίο πανεπιστημίου, άνεση στην επικοινωνία στην αγγλική γλώσσα, η γνώση άλλων γλωσσών θα θεωρηθεί προσόν, καλή γνώση του ηλεκτρονικού εμπορίου (e-commerce) και των online media, άριστη γνώση χειρισμού Η/Υ.
Αιτήσεις: Αποστολή βιογραφικών στην ηλεκτρονική διεύθυνση:[email protected], υπόψη κ. Κυριάκου Αναστασσίου
Πληροφορίες: Τηλ. 00357 25028580

Online Marketing (2)
Τόπος: Λάρνακα
Προσόντα: Άνεση στην επικοινωνία στην αγγλική γλώσσα, τριετής προϋπηρεσία σε παρεμφερή θέση.
Αιτήσεις: Αποστολή βιογραφικών στην ηλεκτρονική διεύθυνση:[email protected], υπόψη κ. Μaria Titan
Πληροφορίες: Τηλ. 00357 22679800

Brand Manager
Τόπος: Λευκωσία
Προσόντα: Πανεπιστημιακός ή μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών σε σχετικό αντικείμενο, προϋπηρεσία πέντε έως επτά ετών στο αντικείμενο, άνεση στην επικοινωνία στην ελληνική γλώσσα και πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.
Αιτήσεις: Αποστολή βιογραφικών: [email protected]
Πληροφορίες: Τηλ. 00357 22774424

Online Marketing Officer
Τόπος: Λεμεσός
Προσόντα: Πτυχίο Πανεπιστημίου στον κλάδο του Marketing, προϋπηρεσία τουλάχιστον ενός έτους σε αντίστοιχη θέση.
Αιτήσεις: Αποστολή βιογραφικών στην ηλεκτρονική διεύθυνση:[email protected] , υπόψη κ. Κυριάκου Αναστασσίου
Πληροφορίες: Τηλ. 00357 25028580

Office Administrator με γνώση Ρωσικών

Στην πρόσληψη ενός Office Administrator προχωρά η εταιρεία Meritservus Ltd με έδρα τη Λεμεσό. Η εταιρεία, που δραστηριοποιείται στον κλάδο των Τραπεζικών, Χρηματοοικονομικών και των Ασφαλειών, αναζητά έναν εργαζόμενο, πτυχιούχο πανεπιστημίου, με τουλάχιστον διετή προϋπηρεσία στο αντικείμενο της θέσης και άριστη γνώση της αγγλικής και της ρωσικής γλώσσας. Βιογραφικά υποβάλλονται έως και τις 8 Φεβρουαρίου μέσω της ιστοσελίδας

http://www.jobincyprus.com/english/display_job.php?job_id=114307&search=YToyOntzOjEzOiJicm93c2VfY2F0X2lkIjtzOjM6IjIwNSI7czo2OiJzZWFyY2giO3M6MzoieWVzIjt9&start=. Πληροφορίες από την κ. Heidi Pajunen, στο τηλέφωνο 00357 25857700.

Head of Office με μισθό 3.000€

Εναν Head of Office θα προσλάβει μεγάλη εταιρεία χονδρεμπορίου, για τα γραφεία της σε Λευκωσία και Λάρνακα. Ο κατάλληλος υποψήφιος θα πρέπει να διαθέτει ανώτατη εκπαίδευση και τριετή προϋπηρεσία σε θέση Manager. Επίσης, απαιτείται άνεση στην επικοινωνία στην αγγλική και ελληνική γλώσσα, τόσο σε γραπτό όσο και σε προφορικό επίπεδο, ενώ η γνώση της γερμανικής γλώσσας θα θεωρηθεί επιπρόσθετο προσόν. Επιπλέον, θα πρέπει να υπάρχει διαθεσιμότητα για ταξίδια προς την Κεντρική Ευρώπη και την Ασία. Ο κατάλληλος υποψήφιος θα λαμβάνει μηνιαίως 3.000 ευρώ. Η αποστολή των βιογραφικών πραγματοποιείται στην αγγλική και γερμανική γλώσσα, έως και τις 9 Φεβρουαρίου, μέσω της ιστοσελίδαςhttp://www.jobincyprus.com/english/display_job.phpob_id=114317&search=YToyOntzOjEzOiJicm93c2VfY2F0X2lkIjtzOjM6IjI wNSI7czo2OiJzZWFyY2giO3M6Mzoie WVzIjt9 &start=. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισυνάψουν επίσης μία φωτογραφία τους, τυχόν συστατικές επιστολές και όλα τα υφιστάμενα διπλώματα και πτυχία που δικαιολογούν την καταλληλότητά τους για τη θέση.

Marketing Manager με τριετή εμπειρία

Στην πρόσληψη ενός Senior Marketing Manager προχωρά η εταιρεία Betologic στη Λευκωσία. Προϋποθέσεις για τη διεκδίκηση της θέσης είναι, μεταξύ άλλων, το πτυχίο στον κλάδο του marketing, η τουλάχιστον τριετής εμπειρία στις πωλήσεις marketing μέσω Διαδικτύου, στην επιχειρησιακή ανάπτυξη και άλλο παρεμφερές αντικείμενο, η άριστη χρήση γραπτού και προφορικού λόγου και η άριστη χρήση της αγγλικής γλώσσας. Ο κατάλληλος υποψήφιος πρέπει επίσης να διαθέτει άριστες επικοινωνιακές ικανότητες. Βιογραφικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση:[email protected], υπόψη του κ. Μάριου. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 00357 22251685.

Tags: βρίσκω δουλειάΘέσεις εργασίαςαγορά εργασίαςεύρεση εργασίαςεργασία
Keywords
Τυχαία Θέματα