ΣΕΦΚ: Συγκέντρωση έξω από τον ΔΟΛ με αίτημα την επαναπρόσληψη του απολυμένου συναδέλφου Παναγιώτη Βενέτα

Tweet Κατηγορία: Ανακοινώσεις

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ (ΣΕΦΚ)

Μέλος ΟΙΕΛΕ

Ανδρέα Λόντου 6, 10681 Αθήνα

τηλ. 210-3820537, 6937547624 6977652768

e-mail: [email protected], www.sefk.gr

5/12/2012

Ο Σύλλογος Εργαζόμενων στα Φροντιστήρια Καθηγητών καταγγέλλει

τις απολύσεις από τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη (ΔΟΛ). Ανάμεσα στους απολυμένους είναι ο συνάδελφος Παναγιώτης Βενέτας, μέλος της Συνέλευσης Βάσης Εργαζομένων Οδηγών Δικύκλου (ΣΒΕΟΔ), ο οποίος διεκδικεί, μαζί με το σωματείο του αλλά και τη στήριξη της Εργασιακής Επιτροπής Εργαζομένων ΔΟΛ, την επαναπρόσληψή του.

Όπως καταγγέλλει η Εργασιακή Επιτροπή Εργαζομένων ΔΟΛ είναι ξεκάθαρος «ο εκβιασμός της εργοδοσίας να αποδεχθούν την απόλυσή τους οι εργαζόμενοι, γιατί αλλιώς θα εφαρμόσει τους μνημονιακούς νόμους και θα χάσουν τα ¾ της αποζημίωσης και θα μειωθούν και οι αμοιβές των εργαζομένων».

Ο Σύλλογος Εργαζόμενων στα Φροντιστήρια Καθηγητών εκφράζει, για άλλη μια φορά, την αλληλεγγύη του στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στον ΔΟΛ και στηρίζει τις κινητοποιήσεις της ΣΒΕΟΔ για την επαναπρόσληψη του συναδέλφου Παναγιώτη Βενέτα.

Απέναντι στη «νομιμότητα» κυβέρνησης-ΔΝΤ-ΕΕ-ΕΚΤ-Κεφαλαίου και εργοδοσίας που λεηλατούν τη ζωή μας η μόνη απάντηση είναι η αλληλεγγύη σε όποιον στέκεται όρθιος και με αξιοπρέπεια υπερασπίζεται τα εργατικά δικαιώματα αρνούμενος να αποδεχθεί την εξαθλίωσή του.

Πέμπτη 6 Δεκέμβρη 9.00πμ: νέα συγκέντρωση έξω από τον ΔΟΛ (Μιχαλακοπούλου 80) με αίτημα την επαναπρόσληψη του απολυμένου από τις 30/11 συναδέλφου.

ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΕΝΕΤΑ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

Tags: ΣΕΦΚαπολυμένοςσυνάδελφοςεπαναπρόσληψη Tweet
Keywords
Τυχαία Θέματα