Εξοχώτατοι Πολιτικοί Αρχηγοί: Μην κλέβετε! Μην κακολογείτε μόνο τους πολιτικούς σας αντιπάλους!

12:05 31/3/2012 - Πηγή: Aixmi

Εξοχώτατοι Πολιτικοί Αρχηγοί (είπαμε -στο προηγούμενο- είστε οι Επίσημοι του τόπου! )

Μην κλέβετε!

Μην κακολογείτε μόνο το κράτος! Δεν είναι πως κλέβει μόνο το κράτος,  που, με τις υπηρεσίες του, μας βάζει και σε δοκιμασίες χωρίς λόγο. Έτσι, για άσκηση. Από αναλγησία (κόντρα στην αρχή της εύρυθμης διοίκησης), ανεπάρκεια (ακαταλληλότητα οργάνων) ή από πεποίθηση (κατάχρηση εξουσίας) των διοικούντων. Όπου,  δεν φτάνει μόνο να είσαι συνεπής ή να θέλεις να είσαι συνεπής. Πρέπει να γίνεις και λίγο… ανόητος (αυτό το λέμε προσβολή της προσβολή της προσωπικότητας και της αξίας του πολίτη

ως ανθρώπου, ως ανθρώπινου όντος). Η αναλγησία των διοικούντων, μαζί με την άγνοιά τους και την αδιαφορία τους είναι αξιομνημόνευτη, αξιοκατάκριτη, και απαραιτήτως, δια μαχαίρας θα έλεγα,  διορθωτέα. Γιατί είναι διορθωτέα;                              Γιατί κατασπαταλάει το χρόνο μας και την ποιότητα της ζωής μας, χωρίς να επιτελεί το σκοπό για τον οποίο υφίσταται. Χωρίς κέρδος, κανενός, χωρίς εξοικονόμηση για κανέναν, είτε η εξοικονόμηση αναφέρεται σε οικονομικούς πόρους είτε σε  παραγωγικότητα ανθρωποωρών.

Παραδείγματα από την καθημερινότητa  έχει ο καθένας να αναφέρει: Αξέχαστη θα μου μείνει η απαίτηση προϊσταμένου κτηματολογικού γραφείου, να μεταβώ στο ΚΕΠ της περιοχής για να θεωρήσουν το γνήσιο της υπογραφής μου, σε αίτησή μου την οποία υπέβαλα σ’ αυτόν αυτοπροσώπως και την οποία υπέγραψα ενώπιόν του (!!!!) Φυσικά αρνήθηκα, και αμφισβήτησα ευθέως την καταλληλότητά του στη θέση αυτή.

Στην παρούσα συγκυρία, όπου η πολιτική ζωή του τόπου έχει βαλτώσει, με πολιτικάντικα παιχνίδια και ρυθμίσεις ήξεις – αφήξεις,  με στρουθοκαμηλισμό στα βασικά ερωτήματα της κοινωνικής-οικονομικής και πολιτικής ζωής, και μέριμνα μόνο για τις πολιτικές ισορροπίες και τη διανομή οφιτσίων και πίτας, τη διατήρηση ή και την αύξηση των κουκιών εκάστου, η πολιτική κονίστρα της xώρας δεν μας έχει διαφωτίσει επαρκώς.

Οι πολιτικοί μας δεν μας εκθέτουν με σαφήνεια και εντιμότητα το πλαίσιο της πολιτικής που θα ακολουθήσουν, ώστε να πεισθούμε και να τους εκλέξουμε. Ο χρόνος ενημέρωσης εξαντλείται, και οι πολίτες δεν έχουν ακόμη στοιχειωδώς ενημερωθεί όχι μόνο από τα κόμματα που ευελπιστούν να είναι κόμματα εξουσίας, αλλά ούτε από τα κόμματα που επιθυμούν να ελέγξουν την εξουσία και να τη βοηθήσουν να λάβει, έστω κι επώδυνες, αλλά (έστω κάποιες) αποφάσεις με προοπτική για τον τόπο και το λαό.

Αγαπητοί Αρχηγοί των πολιτικών Κομμάτων

Παρακαλούμε, γνωρίστε μας τις προθέσεις σας, για να μπορούμε να  σας επιλέξουμε. Καλός πολίτης, είναι ο ενημερωμένος πολίτης. Ή μήπως, χειραγωγήσιμος πολίτης είναι ο πολίτης που βρίσκεται στο σκοτάδι;

Στην αντίθετη περίπτωση, αν δηλαδή δεν μας ενημερώσετε, δεν θα μπορούμε να επιλέξουμε: γιατί να πληρώσουμε για να πάμε στον τόπο μας προκειμένου να μην ψηφίσουμε κανέναν από σας;  (ύστερα μάλιστα από τις τόσες περικοπές που μας επιβάλατε επειδή οι προηγούμενες πολιτικές σας ήταν ανόητες και χωρίς θετικό αποτέλεσμα για τη χώρα!).

Keywords
Τυχαία Θέματα