Alec Baldwin – Πυροβολισμός: Θα συνεχιστούν τα γυρίσματα της ταινίας μετά τον θάνατο της Halyna Hutchins

18:40 5/10/2022 - Πηγή: iPop

Ο Alec Baldwin έχει κάνει συμβιβασμό με την οικογένεια της Halyna Hutchins, την οποία πυροβόλησε και σκότωσε στο σετ της ταινίας που γύριζαν. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, τα γυρίσματα δεν πρόκειται να σταματήσουν παρά τα σοκαριστικά γεγονότα που έλαβαν χώρα.

Τα γυρίσματα του Rust θα συνεχιστούν τον Ιανουάριο, με τον σύζυγο της Hutchins, Matthew, ως εκτελεστικό παραγωγό, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Deadline.

Να υπενθυμίσουμε ότι η μήνυση που υποβλήθηκε κατά του Baldwin, των παραγωγών και άλλων

βασικών μελών του συνεργείου, υποστήριξε αρκετές παραβιάσεις των βιομηχανικών προτύπων. Όλοι όσοι ήταν παρόντες, όμως, πιστεύουν ότι ο θάνατος της Hutchins ήταν ατύχημα, τόνισε ο σύζυγός της.

Alec Baldwin: «Αν ένιωθα ότι είμαι υπεύθυνος, μπορεί να είχα αυτοκτονήσει»

Οι ακριβείς όροι του διακανονισμού, ο οποίος υπόκειται σε δικαστική έγκριση, δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί.

Γυρίσματα Rust: Ποιες είναι οι αλλαγές που έρχονται;

Σε μια δήλωση που ανέφερε το Deadline, ο Hutchins αποκάλυψε ότι θα αναλάβει τον ρόλο του εκτελεστικού παραγωγού και ότι όλα τα βασικά μέλη της ταινίας θα συμμετάσχουν στην επανέναρξη των γυρισμάτων, τα οποία, όπως είπε, θα «αποδίδουν φόρο τιμής» στο τελευταίο έργο της συζύγου του.

Δεν έχει «κανένα συμφέρον» να επιμερίσει την ευθύνη για το θάνατο της συζύγου του, τόνισε.

Jim Weber / The New Mexican file

Γίνεται ο Alec Baldwin να πυροβόλησε χωρίς να τράβηξε την σκανδάλη;

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Alec Baldwin, Luke Nikas του Quinn Emanuel, ανέφερε σε μια δήλωσή του: «Καθ’ όλη τη δύσκολη διαδικασία, όλοι διατήρησαν τη συγκεκριμένη επιθυμία να κάνουν ό,τι καλύτερο για τον γιο της Halyna. Είμαστε ευγνώμονες σε όλους όσους συνέβαλαν στην επίλυση αυτού του τραγικού γεγονότος».

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας του Rust την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021, ο Alec Baldwin πυροβόλησε με ένα όπλο και τραυμάτισε τον σκηνοθέτη, ενώ σκότωσε την Halyna Hutchins, βασικό μέλος του πληρώματος.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Bonanza Creek Ranch στη Santa Fe του Νέου Μεξικού. Από τότε έχουν διεξαχθεί αρκετά μεγάλες και σημαντικές έρευνες με επίκεντρο το περιστατικό, με σκοπό να αποφασίσουν εάν ήταν ατύχημα ή όχι.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Alec Baldwin – Πυροβολισμός: Θα συνεχιστούν τα γυρίσματα της ταινίας μετά τον θάνατο της Halyna Hutchins εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα