Bridgerton 3η σεζόν: Ποιοι ηθοποιοί επιστρέφουν και ποιο είναι το κεντρικό story που θα μας απασχολήσει;

11:07 18/10/2022 - Πηγή: iPop

To Bridgerton επιστρέφει για 3η σεζόν και όλοι ανυπομονούμε για την συγκλονιστική συνέχεια. Το Netflix έθεσε με τα δυο προηγούμενα stories τον πήχη αρκετά ψηλά και ευχόμαστε η νέα αυτή σεζόν να μην μας απογοητεύσει. Οι προσδοκίες είναι μεγάλες αλλά δεν μπορούμε να κρύψουμε ότι η απόφαση της παραγωγής να μην ακολουθήσει την σειρά των βιβλίων μας ξάφνιασε.

Όπως ανακοινώθηκε από την πλατφόρμα, ο καινούργιος

κύκλος θα έχει επίκεντρο αυτή την φορά το ρομάντζο που θα αναπτυχθεί ανάμεσα στην Penelope Featherington και τον Colin Bridgerton. Με την σειρά να βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο των ετοιμασιών συγκεντρώσαμε όλες τις πληροφορίες που έχουν βγει στο φως και στις παρουσιάζουμε. Επομένως, προετοιμάσου για ένα ταξίδι στον μαγικό κόσμο του Bridgerton.

View this post on Instagram

A post shared by Bridgerton (@bridgertonnetflix)

Βασίζεται η 3η σεζόν του Bridgerton σε βιβλίο;

Η απάντηση είναι ναι! Όπως ο πρώτος και ο δεύτερος κύκλος της σειράς, έτσι κι η καινούργια σεζόν βασίζεται στην σειρά βιβλίων της Julia Quinn. Το παράδοξο, όμως, εδώ είναι ότι το Netflix αποφάσισε να μην ακολουθήσει αυτή την φορά την συνέχεια των βιβλίων. Έτσι, ενώ οι φαν περίμεναν να δουν την 3η σεζόν να ακολουθεί την ιστορία του Benedict, η πλατφόρμα επιβεβαίωσε ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί. Αντίθετα, η σειρά θα προχωρήσει για να εξερευνήσει περαιτέρω τη σχέση του Colin και της Penelope, όπως κάνει η Quinn στο τέταρτο βιβλίο, Romancing Mr Bridgerton.

Η ίδια η Nicola Coughlan επιβεβαίωσε την είδηση ​​κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης στο πάνελ του Netflix στο Χόλιγουντ, προσθέτοντας: «Το έχω κρατήσει μυστικό εδώ και δύο εβδομάδες από τη δεύτερη σεζόν». Οι πρωταγωνιστές της νέας σεζόν αποκάλυψαν και τον λόγο της αλλαγής σε σχέση με τα βιβλία. Όπως ανέφερε η Coughlan: «Αισθάνομαι ότι αν δείτε την Πηνελόπη να λιποθυμά πάνω από αυτό το αγόρι για άλλη μια σεζόν, θα πείτε: «Μαζέψτε το! Έλα, προχώρα και ξεπέρασέ το!»

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την 3η σεζόν του Bridgerton!

Ποια είναι η πλοκή, σύμφωνα με το βιβλίο;

Στο Romancing Mr Bridgerton, ο Colin επιστρέφει από τα ταξίδια του και αρχίζει να βλέπει την Penelope με ένα διαφορετικό τρόπο. Το ζευγάρι, ωστόσο, δεν μπορεί να είναι μαζί εξαιτίας των βαρυσήμαντων μυστικών που κρύβουν ο ένας από τον άλλο. Αν και είναι σχεδόν βέβαιο ότι η τρίτη σεζόν θα περιλαμβάνει τον Colin να ανακαλύπτει ότι η Penelope είναι η Lady Whistledown, όπως ήδη έχει κάνει η Eloise, είναι επίσης πιθανό ότι μερικές πτυχές της πλοκής πιθανόν θα αποκλίνουν από το αρχικό υλικό. Εξάλλου, στην σειρά, η ταυτότητα της Lady Whistledown αποκαλύπτεται στο τέλος της πρώτης σεζόν, σε αντίθεση με τα μυθιστορήματα της Quinn, όπου οι αναγνώστες παραμένουν στο σκοτάδι μέχρι και το τέταρτο βιβλίο.

Ποιοι ηθοποιοί θα επιστρέψουν για την 3η σεζόν; View this post on Instagram

A post shared by Bridgerton (@bridgertonnetflix)

Μαζί με τους πρωταγωνιστές του καινούργιου κύκλου, την Coughlan και τον Newton, το μεγαλύτερο μέρος του καστ της δεύτερης σεζόν του Bridgerton θα επιστρέψει επίσης για την τρίτη σεζόν, συμπεριλαμβανομένων των Anthony (Jonathan Bailey), Lady Violet Bridgerton (Ruth Gemmell), Lady Portia Featherington (Polly Walker), Lady Danbury (Adjoa Andoh), Queen. Η Charlotte (Golda Rosheuvel) και η υπόλοιπη οικογένεια Bridgerton – μεταξύ αυτών τη Daphne (Phoebe Dynevor), τον Benedict (Luke Thompson), την Eloise (Claudia Jessie), τον Hyacinth (Florence Hunt) και τον Gregory (Will Tilston).

Ωστόσο, σε αντίθεση με τον σύζυγο της Daphne, τον Δούκα του Hastings, ο οποίος δεν εμφανίστηκε στην δεύτερη σεζόν, η Simone Ashley -που έλαμψε ως Kate- επιβεβαιώθηκε ότι θα επιστρέψει.

«Η Κέιτ και ο Άντονι μόλις ξεκίνησαν», είπε στο Deadline τον Μάρτιο η ηθοποιός που υποδύεται την Kate . «Στη δεύτερη σεζόν, υπήρχε μεγάλη έλξη μεταξύ [τους]. Υπήρχαν επιπλοκές με την οικογένεια να τα βρούν προς το τέλος. [Τώρα] Θα ήθελα να δω την Kate να αφήνεται περισσότερο στην τρίτη σεζόν σε αυτόν τον κύκλο αγάπης. Νομίζω ότι και οι δύο το αξίζουν».

Ποιες θα είναι οι καινούργιες προσθήκες στο cast;

Στις 12 Μαΐου, έγινε γνωστό ότι η Hannah Dodd θα αντικαταστήσει τη Ruby Stokes στο ρόλο της Francesca Bridgerton. Η Hannah Dodd δεν αποτελεί την μόνη προσθήκη αυτού του κύκλου. Τρεις νέοι χαρακτήρες θα μπουν στον κόσμο του Bridgerton με σκοπό να εκπλήξουν.

Ο Daniel Francis, ως Marcus Anderson, θα υποδυθεί μια χαρισματική παρουσία που φωτίζει όποιο δωμάτιο μπαίνει. Από την άλλη πλευρά, ο Sam Phillips θα παίξει τον εκκεντρικό Lord Debling, του οποίου ο πλούτος και ο τίτλος θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον από νεαρές κυρίες αυτή τη σεζόν. Τέλος, ο James Phoon ως Harry Dankworth, σε ένα ρόλο που στερείται εξυπνάδας, την οποία αναπληρώνει με την σοβαρή του εμφάνιση.

Πότε θα είναι διαθέσιμη στο Netflix η καινούργια σεζόν του Bridgerton;

Μπορεί το Netflix να μην έχει προχωρήσει ακόμα στην ανακοίνωση της ημερομηνίας που θα κυκλοφορήσει η 3η σεζόν, αλλά τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και οι φαν πρόκειται να την δουν στις οθόνες τους στις αρχές του 2023.

Ας ετοιμαστούμε λοιπόν για την 3η σεζόν του Bridgerton και τον έρωτα της Penelope με τον Colin!

Αυτά είναι τα παλάτια από τα γυρίσματα του Bridgerton! Μάθε πώς μπορείς να τα επισκεφτείς

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Bridgerton 3η σεζόν: Ποιοι ηθοποιοί επιστρέφουν και ποιο είναι το κεντρικό story που θα μας απασχολήσει; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα