Evan Peters: «Φορούσα βάρη γύρω από τα χέρια μου και τα πόδια μου» – Ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Jeffrey Dahmer αποκαλύπτει πώς κατάφερε να ενσαρκώσει τον κανίβαλο του Μιλγουόκι

13:41 31/10/2022 - Πηγή: iPop

Παρόλο που ο Evan Peters και ο Ryan Murphy έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν πολλές φορές, ο αγαπημένος μας ηθοποιός αποκάλυψε πως ήταν «τρομοκρατημένο» όταν αποφάσισε να αναλάβει τον ρόλο του κανίβαλου στη σειρά «Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story» του Netflix. Η αλήθεια είναι πως τον καταλαβαίνουμε, από όλες τις απόψεις…

«Πήγαινα

πραγματικά πέρα ​​δώθε, δεν ήξερα αν πρέπει να το κάνω ή όχι. Ήξερα ότι θα ήταν απίστευτα dark και μια απίστευτη πρόκληση για μένα», δήλωσε ο Peters κατά τη διάρκεια ενός πάνελ το Σάββατο 29/10, με τον Murphy και τους συμπρωταγωνιστές του Niecy Nash και Richard Jenkins. Όταν του έστειλαν τα σενάρια, παρακολούθησε τη συνέντευξη του Dahmer το 1994 στο «Dateline» για να «βουτήξει στην ψυχολογία αυτής της ακραίας πλευράς της ανθρώπινης συμπεριφοράς».

Γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι λυπούνται τον Jeffrey Dahmer; Η ψυχολογία πίσω απ’ την συμπάθεια του κόσμου προς τους serial killers

Jeffrey Dahmer – Ηθοποιός: Πώς αντιμετώπισε ο Evan Peters τα γυρίσματα;

Κατά τη διάρκεια των τεσσάρων μηνών προετοιμασίας και των έξι μηνών των γυρισμάτων, ο Murphy σημείωσε ότι ο Peters φορούσε μολύβδινα βάρη γύρω από τα χέρια του και και πάτους στα παπούτσια του για να μειώσει τη σωματική ικανότητα του Dahmer και «βασικά έμεινε σε αυτόν τον χαρακτήρα, όσο δύσκολο κι αν ήταν, για μήνες», είπε ο σεναριογράφος της σειράς.

«Έχει πολύ ίσια πλάτη. Δεν κουνάει τα χέρια του όταν περπατάει, οπότε έβαλα βάρη στα χέρια μου για να δω πώς ήταν αυτό. Φορούσα τα παπούτσια του χαρακτήρα με τους χοντρούς πάτους, το τζιν του, τα γυαλιά του, είχα ένα τσιγάρο στο χέρι μου ανά πάσα στιγμή», εξήγησε ο Evan.

«Ήθελα όλα αυτά τα πράγματα, αυτά τα εξωτερικά πράγματα, να είναι δεύτερη φύση όταν γυρίζαμε, γι’ αυτό είδα πολλά πλάνα και δούλεψα επίσης με έναν προπονητή διαλέκτου για να βγάλω τη φωνή του.

Ο τρόπος που μιλούσε ήταν πολύ ευδιάκριτος και είχε μια διάλεκτο. Έτσι, πήγα και εγώ και δημιούργησα ένα 45λεπτο ηχητικό, το οποίο ήταν πολύ χρήσιμο. Το άκουγα κάθε μέρα, με την ελπίδα να μάθω τα μοτίβα της ομιλίας του.

Ήταν μια εξαντλητική αναζήτηση, προσπαθώντας να βρω ιδιωτικές στιγμές, στιγμές που δεν εμφανιζόταν συνειδητά, ώστε να μπορέσω να δω πώς συμπεριφερόταν πριν από τις συνεντεύξεις και κατά την παραμονή του στη φυλακή».

instagram/monsterdahmerstory

Αυτή είναι η αληθινή ιστορία του Τζέφρι Ντάμερ που σκαρφάλωσε στο νο1 του Netflix: Ποιος είναι ο άνθρωπος που έσπειρε τον τρόμο στην Αμερική;

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειώσουμε ότι υπήρξαν αντιδράσεις από την πλευρά των θυμάτων, καθώς οι οικογένειές τους υποστηρίζουν πως ο Murphy δεν επικοινώνησε μαζί τους πριν αποφασίσει να ξεκινήσει τα γυρίσματα της σειράς. Ο ίδιο ο σεναριογράφος, όμως, κατέρριψε τις συγκεκριμένες φήμες την Πέμπτη 17/0, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της DGA.

«Είναι κάτι που ερευνήσαμε για πολύ καιρό», είπε ο Murphy. «Εμείς, κατά τη διάρκεια των τρεισήμισι ετών που το γράφαμε πραγματικά, δουλεύαμε πάνω σε αυτό, επικοινωνήσαμε με περίπου 20 από τις οικογένειες και τους φίλους των θυμάτων προσπαθώντας να λάβουμε πληροφορίες, προσπαθώντας να μιλήσουμε με ανθρώπους . Και ούτε ένα άτομο δεν μας απάντησε σε αυτή τη διαδικασία. Οπότε βασιστήκαμε πολύ στην απίστευτη ομάδα ερευνητών μας που… Δεν ξέρω καν πώς βρήκαν πολλά από αυτά τα πράγματα. Αλλά ήταν σαν μια ατελείωτη προσπάθεια για εμάς που θέλαμε να αποκαλύψουμε την αλήθεια αυτών των ανθρώπων».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Evan Peters: «Φορούσα βάρη γύρω από τα χέρια μου και τα πόδια μου» – Ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Jeffrey Dahmer αποκαλύπτει πώς κατάφερε να ενσαρκώσει τον κανίβαλο του Μιλγουόκι εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα