Friends with benefits: Οι κανόνες που πρέπει να βάλετε!

19:24 20/8/2019 - Πηγή: iPop

Μήπως είστε κάτι παραπάνω από απλοί φίλοι; Μήπως όταν βρίσκεστε δεν πίνετε μόνο καφέ; Αυτοί είναι οι κανόνες των friends with benefits που πρέπει να βάλετε το συντομότερο! 

Αν δεν θες να καταλήξετε τσακωμένοι και να χάσεις έναν φίλο και σύντροφο συγχρόνως, τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να θέσετε τους κανόνες των friends with benefits

για να επιβιώσει η «σχέση» σας.

Να είστε ξεκάθαροι

Αν όντως το μόνο που θέλει ο ένας από τον άλλο είναι το σεξ, τότε φροντίστε να είστε ειλικρινείς μεταξύ σας και να θέσετε τα όριά σας. Σιγουρευτείτε ότι και οι δύο έχετε τον ίδιο στόχο και επιθυμείτε τα ίδια πράγματα. Αν κάποια στιγμή ο ένας σταματήσει να θέλει τα ίδια με τον άλλο, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρος απέναντι στον άλλο.

Θέσε τα όριά σου

Φρόντισε από την αρχή να βάλεις κάποιους κανόνες και όρια που δεν πρέπει ο άλλος να ξεπεράσει. Δεν υπάρχει λόγος να το κάνετε όλο αυτό αν κάποιος από τους δύο καταπιέζεται ή θέλει σε κάποια φάση να σταματήσει να βλέπει τον άλλο στο κρεβάτι, ενώ ο άλλος θέλει. Ξεκαθάρισε από την αρχή αυτά τα πράγματα για να μην βγείτε τσακωμένοι από όλο αυτό.

Μην το βροντοφωνάζετε

Όσο λιγότεροι το ξέρουν, τόσο το καλύτερο. Φυσικά και θα το πεις στην κολλητή σου, αλλά μέχρι εκεί. Δεν χρειάζεται να το ξέρουν πολλοί κι ειδικά άμα είναι κοινοί σας γνωστοί. Όλο αυτό αφορά μόνο εσάς και κανέναν άλλο, γι’ αυτό και δεν χρειάζεται να το ξέρουν όλοι κι ειδικά οι κακοπροαίρετοι.

PixabayΜην τον/την ερωτευτείς

Επειδή κάνετε καλό σεξ, δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε και σχέση. Γι’ αυτό και μετά το σεξ μην κοιμάστε αγκαλίτσα και μοιράζεστε τις σκέψεις σας και τα προσωπικά σας. Αν πιάσεις τον εαυτό σου να τον/την ερωτεύεται, τότε πρέπει να το πεις στον άλλο και να σταματήσετε αυτού του είδους σχέση που έχετε, αν φυσικά δεν αισθάνεται και ο άλλος τα ίδια και ο σκοπός σας δεν είναι η σχέση.

Μην ξεχνάς τις προφυλάξεις

Τα λόγια εδώ είναι περιττά. Προφυλάξεις πρέπει να χρησιμοποιείς ούτως ή άλλως, αυτό είναι δεδομένο. Πόσο μάλλον, όμως, όταν είσαι σε μια τέτοια κατάσταση, ούτε καν σχέση. Δεν έχετε σοβαρή σχέση, είστε απλά φίλοι που κάνουν σεξ και περνάνε καλά. Γι’ αυτό και είναι πιθανό να βλέπει και άλλους ή άλλες ταυτόχρονα και να μην περιορίζεται στο σεξ μόνο μαζί σου.

Το άρθρο Friends with benefits: Οι κανόνες που πρέπει να βάλετε! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Friends,