Imelda Stauton: Η νέα Βασίλισσα του The Crown. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την διάδοχο της Olivia Colman

12:41 3/11/2022 - Πηγή: iPop

Η πρεμιέρα για το The Crown 5η σεζόν πλησιάζει και εμείς απλά ανυπομονούμε! Το Netflix θα μας βάλει για μια ακόμα φορά στα άδυτα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, με το αποτέλεσμα να αναμένεται εντυπωσιακό. Με νέες προσθήκες στο καστ της, η σειρά επιδιώκει να χαρίσει ερμηνείες που καθηλώνουν. Ποια θα είναι, όμως, αυτή που θα ενσαρκώσει την εμβληματική φιγούρα της Βασίλισσας Ελισάβετ;

Η Imelda Mary Philomena Bernadette Staunton είναι αυτή που θα διαδεχτεί

την Olivia Colman, στην θρυλική σειρά του Netflix «The Crown». Κι αν σου θυμίζει κάτι, σου έχουμε την απάντηση. Μα φυσικά, την Dolores Umbridge του Harry Potter, που όλοι αγαπούσαμε να μισούμε. Ωστόσο η Imelda είναι πολλά περισσότερα από αυτό.Ας γνωρίσουμε όμως λίγο καλύτερα την νέα Βασίλισσα του Στέμματος.

Ποια είναι η ηθοποιός πίσω από την Βασίλισσα Ελισάβετ στο The Crown σεζόν 5; View this post on Instagram

A post shared by The Crown (@thecrownnetflix)

Γεννημένη στις 9 Ιανουαρίου 1956, η Imelda Mary Philomena Bernadette Staunton μεγάλωσε σε μια οικογένεια Ιρλανδών μεταναστών εργατικής τάξης που είχαν εγκατασταθεί στην περιοχή Archway του Λονδίνου. Η μητέρα της Bridie ήταν κομμώτρια και ο πατέρας της Joe εργάτης.

Παρά το γεγονός ότι η μαμά της τραγουδούσε και έπαιζε βιολί και ακορντεόν, η οικογένεια της δεν είχε κάποια ιδιαίτερη σχέση με τον χώρο του θεάματος. Ωστόσο, η πλούσια φαντασία της Imelda, η αγάπη της για το τραγούδι και ο θαυμασμός της για είδωλα του κλασικού κινηματογράφου, όπως η Bette Davis και η Vivien Leigh, την ενέπνευσαν να γίνει ηθοποιός. Σ’ αυτή την κατεύθυνση την έσπρωξε και ο δάσκαλος της φωνητικής του μοναστηριού στο οποίο πήγαινε, ο οποίος εντόπισε το ταλέντο της και την ενθάρρυνε να μπει σε θεατρική σχολή.

Η Staunton γνώρισε τον σύζυγό της, τον Άγγλο ηθοποιό Jim Carter, στις αρχές της δεκαετίας του ’80, στη παραγωγή του Richard Eyre, Guys And Dolls στο Εθνικό Θέατρο. Έχουν μια κόρη μαζί, την Bessie, η οποία γεννήθηκε το 1993.

Οι καλύτερες εμφανίσεις της Emma Corrin στο The Crown ως πριγκίπισσα Diana – Ξαναζωντανεύοντας τα πιο επικά fashion moments του απόλυτου style icon

Η καριέρα της Staunton και το ύψος της περιουσίας της

Η Imelda Staunton έχει κερδίσει τέσσερα βραβεία Olivier, μεταξύ των οποίων τρία για την καλύτερη ηθοποιό σε μιούζικαλ για τον ρόλο της στο Into The Woods ως η σύζυγος του Baker, στο Sweeney Todd ως η Mrs Lovett και στο Gypsy ως η Mama Rose.

Η περιουσία της ανέρχεται στα 10 εκατομμύρια δολαρίων, σύμφωνα με το Celebrity Net Worth, ενώ η Staunton είχε προταθεί για Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα στο παρελθόν για τον ρόλο της ως Vera Drake, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να κερδίσει.

Μερικοί τη θυμούνται επίσης για τον ρόλο της σε ταινίες όπως ο Ερωτευμένος Σαίξπηρ, ο Χάρι Πότερ και το Τάγμα του Φοίνικα, το Pride και πολλές άλλες.

View this post on Instagram

A post shared by The Crown (@thecrownnetflix)

Όσα αποκάλυψε η ηθοποιός για τον ρόλο της στο Στέμμα

Η Imelda Staunton το τελευταίο διάστημα έχει τραβήξει την προσοχή όχι μόνο για τις τεράστιες δεξιότητές της στην υποκριτική, αλλά και επειδή υποδύεται την πρόσφατα αποθανούσα βασίλισσα Ελισάβετ II στο «The Crown» του Netflix, που επιστέφει για 5η σεζόν.

«Είναι ωραίο, και ελπίζω να μην τους αποδείξω ότι κάνουν λάθος, όταν οι άνθρωποι μου λένε, ανυπομονώ πραγματικά σε δω ως βασίλισσα. Λοιπόν, ας ελπίσουμε ότι θα τους βγει καλό γιατί το έχω κάνει. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα για αυτό τώρα», ανέφερε η ίδια σε συνέντευξή της σχετικά με τον ρόλο της.

«Είναι πραγματικά τιμή μου που συμμετέχω σε μια τόσο εξαιρετική δημιουργική ομάδα η οποία βρίσκεται πίσω από το The Crown», είπε, εκφράζοντας πως νιώθει για την συμμετοχή της στη σειρά του Netflix.

Η Imelda Staunton παίρνει τη βασιλική σκυτάλη ως η ηθοποιός που θα υποδυθεί τη Βασίλισσα Ελισάβετ στο επιτυχημένο δράμα του Netflix «The Crown», του οποίου η νέα σεζόν έχει αντιμετωπίσει κριτική καθώς αναφέρεται σε μια δύσκολη εποχή για τη βρετανική βασιλική οικογένεια και τόσο σύντομα μετά τον θάνατο της αείμνηστου μονάρχη.

Η αντίστροφη μέτρηση για την 5η σεζόν του The Crown ξεκίνησε! Δες τα πιο hot σκάνδαλα που μας αποκαλύπτει το trailer κι έρχονται για να ταράξουν την βασιλική οικογένεια

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Imelda Stauton: Η νέα Βασίλισσα του The Crown. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την διάδοχο της Olivia Colman εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Imelda Stauton, Βασίλισσα, Crown, Όλα, Olivia Colman,Imelda Stauton, vasilissa, Crown, ola, Olivia Colman