To Squid Game επιστρέφει για 2η σεζόν και όλα αλλάζουν – Ο παίκτης «001» αποκαλύπτει τα νέα θανατηφόρα παιχνίδια της σειράς φαινόμενο

12:31 16/8/2022 - Πηγή: iPop

Το Squid Game επιστρέφει με μία 2η σεζόν και η αλήθεια είναι πως την περιμένουμε με ενθουσιασμό και αγωνία! Η σειρά φαινόμενο του Netflix έρχεται για άλλη μία φορά να σε καθηλώσει με ένα εντελώς νέο σύνολο θανατηφόρων παιχνιδιών, ενώ ο ηλικιωμένος παίκτης «001» θα συνεχίσει να είναι ο πιο αμφιλεγόμενος χαρακτήρας.

Σύμφωνα με τη συνέντευξη που έδωσε ο πρωταγωνιστής της σειράς O Yeong-su στο Discussing Film, η 2η σεζόν του Squid Game πρόκειται

να παρουσιάσει ένα νέο σύνολο παιχνιδιών, το οποίο θα κληθούν να παίξουν οι συμμετέχοντες.

Ο 77χρονος ηθοποιός μοιράστηκε λεπτομέρειες σχετικά με το πλαίσιο της δεύτερης σεζόν, δηλώνοντας ότι η πρώτη περιελάμβανε πολλά παιχνίδια που έπαιζε ο ίδιος όταν ήταν μικρός, όπως και πολλά παιδιά από τη Νότια Κορέα της γενιάς του.

Squid Game: Ανακοινώθηκε και επίσημα από το Netflix η δεύτερη σεζόν της πολυσυζητημένης σειράς – Το πρώτο teaser είναι εδώ

Squid Game – Δεύτερη σεζόν: Όσα αποκάλυψε ο παίκτης «001»

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση για τα παιδικά παιχνίδια που θα δούμε στον δεύτερο κύκλο, απάντησε πως θα είναι «πιο δραματικά απ’ ό,τι έχουμε δει μέχρι σήμερα».

«Θυμάμαι ότι έπαιζα τα παιχνίδια που υπήρχαν στην πρώτη σεζόν όταν ήμουν μικρός. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο άλλο που θα μπορούσα να σκεφτώ. Ωστόσο, δε νομίζω ότι ο σκηνοθέτης Hwang Dong-Hyuk θα εφεύρει νέα παιχνίδια για την επερχόμενη σεζόν. Νομίζω ότι θα βρει κάποια νέα από την παιδική του ηλικία και μάλιστα μου είπε ότι έχει κάποια που είναι πιο δραματικά. Οπότε, ανυπομονώ γι’ αυτά!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κληθείς να σχολιάσει τον χαρακτήρα που υποδύεται, έναν ταυτόχρονα φαινομενικά φιλήσυχο ηλικιωμένο και τον εγκέφαλο όλων Oh Il-nam, ο 77χρονος ηθοποιός απάντησε πως δεν νιώθει ότι πρόκειται για δυο διαφορετικούς ανθρώπους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Squid Game (@squidgamenetflix)

«Μιλήσατε για το πώς ο Il-nam θα μπορούσε να είναι δύο εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι, αλλά νομίζω ότι ο καθένας έχει και τους δύο μέσα του. Μέσα μου, υπάρχει το καλό και το κακό κομμάτι, όλοι έχουν κάποιο είδος κακού μέσα τους. Οπότε, δεν σκέφτηκα τον Oh Il-namως κάποιον που είναι εντελώς διαφορετικός από μένα», εξηγεί.

Όσο για τον θάνατο του Oh Il-nam και πώς αναμένεται να επηρεάσει τη 2η σεζόν του Squid Game, ειδικά τον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα του Lee Jung-jae, απαντά:

«Πιστεύω ότι ο Oh Il-nam είναι πλέον βαθιά στη συνείδηση του Seong Gi-hun. Και νομίζω ότι ο Gi-hun είχε κάποια προσωπική εξέλιξη λόγω του Il-nam. Νομίζω ότι αυτό θα επηρεάσει τον τρόπο που βλέπει τη ζωή και τον τρόπο που δημιουργεί σχέσεις με άλλους ανθρώπους στη 2η σεζόν. Νομίζω ότι η πρώτη σεζόν του Squid Game αφορούσε κυρίως περιστατικά που συνέβησαν στον Gi-Hun, τους εξωτερικούς παράγοντες που έπαιζαν ρόλο στη ζωή του. Αλλά η 2η σεζόν θα έχει να κάνει περισσότερο με το πώς βλέπει τον εαυτό του και πώς διαμορφώνει τη ζωή του».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Squid Game (@squidgamenetflix)

Ο ψυχολογικός λόγος που έπαθε όλος ο κόσμος εμμονή με το Squid Game

Το Netflix σημείωσε μεγάλη επιτυχία όταν έκανε το ντεμπούτο του το Squid Game, με αποτέλεσμα η σειρά να ανανεωθεί γρήγορα για τη σεζόν 2, αφού απέκτησε τις περισσότερες προβολές στην ιστορία του Netflix, ξεπερνώντας τις προηγούμενες αγαπημένες μας σειρές όπως το Lucifer, House of Cards, Bridgerton και Stranger Things, σύμφωνα με το Forbes.

Η σεζόν 2 του Squid Game πρόκειται να κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή το 2023 ή το 2024 με ένα νέο σύνολο παιχνιδιών για τους χαρακτήρες του. Το σόου περιστρέφεται γύρω από θανατηφόρα παιχνίδια που παίζονται από πάνω από 400 οικονομικά πιεσμένους συμμετέχοντες προκειμένου να πολεμήσουν μέχρι θανάτου με την ευκαιρία να κερδίσουν ένα έπαθλο ίσο με περίπου 35 εκατομμύρια δολάρια.

Η συγκεκριμένη σειρά έχει διακριθεί πολλαπλές φορές από την στιγμή της πρεμιέρας της. Ειδικότερα, έχει κερδίσει 14 υποψηφιότητες για βραβεία Emmy Primetime, συμπεριλαμβανομένης μίας για τον καλύτερο δεύτερο ρόλο σε δραματική σειρά για τον O Yeong-su. Τα 74α Primetime Emmy Awards θα μεταδοθούν από το NBC και το Peacock στις 12 Σεπτεμβρίου.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο To Squid Game επιστρέφει για 2η σεζόν και όλα αλλάζουν – Ο παίκτης «001» αποκαλύπτει τα νέα θανατηφόρα παιχνίδια της σειράς φαινόμενο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Squid Game,001