Αυτή είναι η θέση που πρέπει να έχει το ψυγείο στην κουζίνα σου – Πώς επηρεάζει την λειτουργία και την θερμοκρασία του;

18:29 24/10/2022 - Πηγή: iPop

Το σέβομαι, έχεις αγοράσεις ένα ωραίο, νέο ψυγείο και θέλεις να το βάλεις όσο πιο κοντά γίνεται στον τοίχο για να το προστατέψεις. Μέγα λάθος και πρέπει να το αποφύγεις οπωσδήποτε! Αντίθετα, θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι το έχεις τοποθετήσει τουλάχιστον 10 εκατοστά μακριά από τον τοίχο. Για ποιον λόγο, όμως, πρέπει να συμβεί κάτι τέτοιο;

Απόσταση ψυγείου από τοίχο: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις!Μην το κολλήσεις στον τοίχο!

Ένα ψυγείο είναι σημαντικό να διατηρεί τη δροσιά του! Πρέπει να ξέρεις, λοιπόν, ότι η θερμότητα απελευθερώνεται μέσω της σχάρας στο πίσω μέρος. Για το λόγο αυτό, είναι πολύ

σημαντικό να μην ακουμπάς το ψυγείο σου απευθείας στον τοίχο. Αν το κάνεις αυτό, ο ζεστός αέρας δεν μπορεί να ξεφύγει κι αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα το ψυγείο σου να χρησιμοποιεί περισσότερη ηλεκτρική ενέργεια για να τα καταφέρει.

Ποια είναι η ιδανική θερμοκρασία για το ψυγείο σου; Δες πώς να κρατάς τα τρόφιμα μονίμως παγωμένα

Πηγή θερμότητας

Εκτός από το να κρατάς το ψυγείο σου μακριά από τον τοίχο, είναι επίσης συνετό να μην το τοποθετείς δίπλα σε κάποια πηγή θερμότητας. Εάν κάνεις κάτι τέτοιο, θα υπάρξουν πολύ μεγάλες διαφορές θερμοκρασίας και το ψυγείο σου θα σχηματίσει πάγο. Δεν το θέλεις αυτό, πίστεψέ με!

Unsplash

Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να βάζεις μια κιμωλία στο ψυγείο σου – Θα εκπλαγείς!

Οπή αποστράγγισης

Είναι το ψυγείο σου κοντά σε κάποια πηγή θερμότητας και βρίσκεις συνέχεια νερά να στάζουν πάνω στα φαγητά σου; Απομάκρυνέ το όσο πιο γρήγορα μπορείς! Ζεις αυτό το δράμα επειδή η οπή αποστράγγισης του ψυγείου σου (αυτή η τρυπούλα που έχει πίσω πίσω) είναι φραγμένης. Ο καλύτερος τρόπος για να ελέγξεις τι συμβαίνει με αυτή την τρυπούλα είναι να τυλίξεις ένα αλουμινόχαρτο γύρω από ένα ξύλινο καλαμάκι και να το βάλεις στην τρύπα. Με αυτόν τον τρόπο θα δεις εάν η τρύπα είναι βουλωμένη ή όχι.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αυτή είναι η θέση που πρέπει να έχει το ψυγείο στην κουζίνα σου – Πώς επηρεάζει την λειτουργία και την θερμοκρασία του; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυτή, – Πώς,afti, – pos