Μπαίνουμε στην κουζίνα και φτιάχνουμε ριζότο με σπανάκι και κατσικίσιο τυρί

16:29 10/12/2020 - Πηγή: iPop

Όταν ακούς τη λέξη «ριζότο» συνήθως το μυαλό σου πηγαίνει σε κάποιο απαιτητικό φαγητό, που θέλει πολύ υπομονή και τέχνη για να πετύχει. Όμως, με αυτό το ριζότο με σπανάκι και κατσικίσιο τυρί δεν ισχύει αυτό!

Σε αυτό το ριζότο δεν χρειάζεται να βάζεις σιγά σιγά τον ζωμό και να ανακατεύεις συνεχώς. Μόλις ρίξεις τον ζωμό, το αφήνεις να βράσει και σε λίγη ώρα έχεις στο πιάτο σου αυτό το εντυπωσιακό φαγητό!

Ριζότο με μανιτάρια και bonus το μυστικό της επιτυχίας για να βγει σωστό!

Τα υλικά για το ριζότο με σπανάκι και κατσικίσιο
τυρί:200γρ. ρύζι για ριζότο600ml ζωμό λαχανικών150γρ. σπανάκι1 κρεμμύδι ξερό100γρ. κατσικίσιο τυρίΑλάτιΠιπέριΕλαιόλαδοΧυμό λεμονιού λεμονιούΠώς θα φτιάξεις το φαγητό;Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το βάζουμε στο τηγάνι να τσιγαριστεί. Προσθέτουμε το σπανάκι το οποίο έχουμε πλύνει πρώτα καλά και το αφήνουμε να μαραθεί.Προσθέτουμε το ρύζι μας και το ανακατεύουμε μέχρι να αρχίζει να γίνεται διάφανο.Ρίχνουμε τον ζωμό λαχανικών και αφήνουμε το ρύζι να βράσει.Όταν γίνει το ρύζι μας, ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι αφού πρώτα δοκιμάσουμε για να δούμε πόσο χρειάζεται. Για έξτρα γεύση στύβουμε στο πιάτο μας και μισό λεμόνι.Σερβίρουμε το ριζότο σε βαθύ πιάτο και από πάνω θρυμματίζουμε το κατσικίσιο τυρί.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Μπαίνουμε στην κουζίνα και φτιάχνουμε ριζότο με σπανάκι και κατσικίσιο τυρί εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα