Μπουκίτσες κοτόπουλου με πέστο και μοτσαρέλα – Η πιο fast συνταγή για μία κουραστική μέρα στη δουλειά!

15:40 16/6/2022 - Πηγή: iPop

Έψαχνες κάτι γρήγορο, εύκολο, υγιεινό και γευστικό να φτιάξεις μία κουραστική μέρα μετά τη δουλειά; Εννοείται πως εμείς, για άλλη μία φορά, δουλεύουμε για σένα και σου έχουμε ετοιμάσει μία πεντανόστιμη και πανεύκολη συνταγή που θα λατρέψεις στο λεπτό! Στήθος κοτόπουλο με πέστο και μοτσαρέλα! Κι όμως, μπορείς να ερωτευτείς συνταγή…

Να τονίσουμε κιόλας, ότι πέρα από όλα τα καλά που σου προσφέρει αυτή η συνταγή, έχει κι άλλο ένα! Είναι πολύ υγιεινή και μπορεί να σε κρατήσει χορτάτη για πολλές ώρες! Μα καλά,

τι άλλο χρειάζεσαι για να σε πείσουμε;

Υγιεινό και εύκολο κοτόπουλο με σάλτσα πορτοκαλιού

Στήθος κοτόπουλο με πέστο: Τα υλικά που θα χρειαστείς 3 στήθη κοτόπουλουαλάτι, για γεύσηπιπέρι, για γεύση4 κουταλιές της σούπας πέστο βασιλικού1 ντομάτα, κομμένη σε φέτες1 φλιτζάνι τυρί μοτσαρέλα (120 γρ.)

Ήρθε η στιγμή να φτιάξεις pesto βασιλικού!

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις:Προθερμάνετε το φούρνο στους 200˚C.Τοποθέτησε το στήθος κοτόπουλου σε ένα ταψί. Αλατοπιπέρωσε το κοτόπουλο, για γεύση.Άπλωσε πέστο σε κάθε στήθος κοτόπουλου.Στρώσε ντομάτες πάνω από το κοτόπουλο.Από πάνω τυρί μοτσαρέλα.Ψήσε για 40 λεπτά.

Φιλέτο κοτόπουλο σαν πίτσα! Ξέχνα τις βαρετές συνταγές και απογείωσε το κοτόπουλο με υλικά από πίτσα πεπερόνι!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Μπουκίτσες κοτόπουλου με πέστο και μοτσαρέλα – Η πιο fast συνταγή για μία κουραστική μέρα στη δουλειά! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα