Δες τον ξεχωριστό τρόπο που γιόρτασαν την επέτειό τους το ζεύγος Bieber! Οι αδημοσίευτες γαμήλιες φωτογραφίες και οι γλυκές ευχές

13:59 1/10/2021 - Πηγή: iPop

Χρόνια πολλά στο ζεύγος Bieber! Πότε πέρασε ένας χρόνος από τότε που η Hailey μεγάλωσε το όνομά της σε Hailey Rhode Baldwin Bieber και επισημοποίησε την σχέση της με τον αγαπημένο μας Justin Bieber; Το ζευγάρι για να γιορτάσει την καλύτερη στιγμή της ζωή τους μοιράστηκε με τους θαυμαστές του στο Instagram αδημοσίευτες φωτογραφίες τους από το άλμπουμ του γάμου τους! Πόσο γλυκό είναι αυτό;

Ενώ

η Hailey και ο Justin είχαν παντρευτεί με μια πολιτική τελετή στη Νέα Υόρκη, το 2019 αποφάσισαν να κάνουν και έναν θρησκευτικό γάμο, στρέφοντας όλα τα βλέμματα πάνω τους, καθώς γέμισαν με φωτογραφίες τους όλα τα εξώφυλλα των περιοδικών!

Σήμερα, η Hailey μοιράστηκε νέες φωτογραφίες από τη μεγάλη μέρα για να τιμήσει την επέτειό τους.

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Η λεζάντα που συνοδεύει τις ρομαντικές ασπρόμαυρες λήψεις είναι η ημερομηνία του γάμου τους, “9.30.” και φυσικά έδειχναν και οι δύο εκθαμβωτικοί, όπως πάντα. Κατευθείαν τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή με τους θαυμαστές να μην μπορούν να διαχειριστούν τόση γλυκύτητα!

Στο ίδιο πλαίσιο κινήθηκε και ο Justin Bieber ο οποίος ανέβασε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία τους που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής! Ο διάσημος τραγουδιστής έγραψε στη λεζάντα: “Happy anniversary baby. Luv u k. To the moon.”

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Justin Bieber (@justinbieber)

Ο Justin Bieber και η Hailey γνώριζαν ο ένας τον άλλον από τότε που ήταν έφηβοι. Ωστόσο, μόλις το 2014 άρχισαν να βγαίνουν, το ζευγάρι χώρισε, αλλά αναζωπύρωσαν τη σχέση τους τον Σεπτέμβριο του 2018 και παντρεύτηκαν κρυφά στη Νέα Υόρκη. Τον Οκτώβριο του 2019, το ζευγάρι διοργάνωσε μια μεγάλη γαμήλια τελετή στη Νότια Καρολίνα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Δες τον ξεχωριστό τρόπο που γιόρτασαν την επέτειό τους το ζεύγος Bieber! Οι αδημοσίευτες γαμήλιες φωτογραφίες και οι γλυκές ευχές εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα