Εντοπίστηκε νεκρός ο γιος της τραγουδίστριας Sinéad O’Connor

18:01 8/1/2022 - Πηγή: iPop

Ο 17χρονος γιος της Sinéad O’Connor βρέθηκε νεκρός, δύο ημέρες αφότου καταγγέλθηκε η εξαφάνισή του. Η μουσικός μοιράστηκε την είδηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γράφοντας ότι «αποφάσισε να δώσει τέλος στον επίγειο αγώνα του» και ζήτησε «κανείς να μην ακολουθήσει το παράδειγμά του».

Έφυγε από την ζωή ο γιος της τραγουδίστριας Sinéad O’Connor

Τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 08/11, η O’Connor έγραψε στο Twitter: «Ο όμορφος γιος μου, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, το ίδιο το φως

της ζωής μου, αποφάσισε να τερματίσει τον επίγειο αγώνα του σήμερα και είναι τώρα με τον Θεό. Να αναπαυθεί εν ειρήνη και να μην ακολουθήσει κανείς το παράδειγμά του. Το μωρό μου. Σ ‘αγαπώ τόσο πολύ. Παρακαλώ να είστε ήσυχοι». Η αστυνομία επιβεβαίωσε την είδηση του θανάτου του εφήβου το Σάββατο.

Ο Shane O’Connor αγνοούνταν από την Πέμπτη, με την αστυνομία να απευθύνει έκκληση για το πού βρίσκεται. Ο 17χρονος αγνοούνταν από το Νιούμπριτζ της κομητείας Κίλνταρ και εθεάθη για τελευταία φορά το πρωί της Παρασκευής στην περιοχή Tallaght του Δουβλίνου 24, ανέφερε η αστυνομία. Στην έκκληση, η οποία επανεκδόθηκε την Παρασκευή, οι αξιωματικοί είπαν ότι ανησυχούν για την τύχη του.

pic.twitter.com/zBgw7KvZGC

— Sinead The 1 And Only (@OhSineady) January 8, 2022

Τότε η τραγουδίστρια είχε αναρτήσει εγκάρδια μηνύματα στα social media ζητώντας από τον γιο της να επικοινωνήσει μαζί της. «Shane, η ζωή σου είναι πολύτιμη. Ο Θεός δεν σμίλεψε αυτό το όμορφο χαμόγελο στο όμορφο πρόσωπό σου για το τίποτα», έγραψε στο Twitter.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι οι έρευνες για τον εντοπισμό του 17χρονου έχουν λήξει. «Μετά την ανάκτηση ενός πτώματος στην περιοχή Μπρέι του Γουίκλοου την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022, η έκκληση για αγνοούμενο για τον Shane O’Connor, 17 ετών, αποσύρθηκε».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Εντοπίστηκε νεκρός ο γιος της τραγουδίστριας Sinéad O’Connor εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα