Έρευνα αποκάλυψε σε ποια χώρα οι άνδρες έχουν το μεγαλύτερο πέος!

17:48 18/4/2022 - Πηγή: iPop

Αν έχεις αναρωτηθεί ποτέ ποια χώρα έχει το μεγαλύτερο μέσο μέγεθος ανδρικού οργάνου, μην ψάχνεις άλλο, καθώς μια πρόσφατη δημοσκόπηση σε 86 χώρες τα κατέταξε όλα από το μεγαλύτερο στο μικρότερο κι εμείς σου την παρουσιάζουμε!

Ένα από τα μεγαλύτερα online φαρμακεία του Ηνωμένου Βασιλείου, το «From Mars», το οποίο ειδικεύεται στα ανδρολογικά θέματα, χρησιμοποίησε δεδομένα της Google από 86 χώρες για τη διεξαγωγή της μελέτης του – και ίσως εκπλαγείς εάν μάθεις τα ευρήματά του. Ποια χώρα, όμως, βρίσκεται πρώτη στη λίστα; 

5 στάσεις για να απολαύσεις το σεξ με έναν άντρα που έχει μικρά προσόντα

Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα;

Σύμφωνα με τη μελέτη, οι άνδρες στον Εκουαδόρ είναι οι πιο προικισμένοι, με μέσο μέγεθος πέους 17.61 πόντους σε στύση. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται το Καμερούν με σχεδόν ένα πόντο διαφορά, ενώ λίγο μετά ακολουθεί η Βολιβία, το Σουδάν και η Αϊτή και κάπως έτσι ολοκληρώνεται η πρώτη εντυπωσιακή πεντάδα.

Φυσικά, δεν μπορεί να υπάρξει μεγαλύτερο χωρίς να ξέρουμε ποιο είναι μικρότερο. Η μελέτη διαπίστωσε ότι οι Καμποτζιανοί έχουν το μικρότερο μέγεθος πέους όταν είναι σε στύση, με μόλις 10.04 πόντους.

Οι πιο αθόρυβες στάσεις στο σεξ για να μην… ξυπνήσεις τον γείτονα!

Όχι πολύ μακριά από την Καμπότζη βρίσκεται η Ταϊβάν, με μέσο μέγεθος 10.78 και οι Φιλιππίνες βρίσκονται ακριβώς από πάνω, με 10.85. 

Όσον αφορά την χώρα μας, η Ελλάδα βρίσκεται στο δεύτερο μισό της λίστας και συγκεκριμένα στην 64 θέση με 13.30, ενώ η κατάταξη των γειτονικών μας χωρών έχει ως εξής:

Βουλγαρία: 15.02 (25η)Αλβανία: 14.19 (48η)Βόρεια Μακεδονία: 13.98 (51η)Ελλάδα: 13.30 (64η)Τουρκία: 12.99 (69η)

Η Γαλλία βρίσκεται στην πολύ αξιοσέβαστη 11η θέση, αναφέροντας μέσο μέγεθος πέους 15.74.

5 πράγματα που δεν ήξερες για το doggy-style sex

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η αρχική μελέτη βασίστηκε σε δεδομένα που αναφέρθηκαν από τους ίδιους τους ανθρώπους για τον προσδιορισμό του μεγέθους του πέους, γεγονός που αφήνει την πιθανότητα οι ερωτηθέντες να ήταν πιο γενναιόδωροι με τις πραγματικές μετρήσεις τους. 

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Έρευνα αποκάλυψε σε ποια χώρα οι άνδρες έχουν το μεγαλύτερο πέος! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα