Η Cardi B παρουσιάζει την πρώτη πλατφόρμα του Playboy! – Ένα μέρος για «δημιουργική ελευθερία, καλλιτεχνική έκφραση και θετικότητα στο σεξ»

17:53 29/12/2021 - Πηγή: iPop

Η Cardi B που στις αρχές του μήνα έγινε η πρώτη γυναίκα που αναλαμβάνει καθήκοντα καλλιτεχνικού διευθυντή του Playboy, ανακοίνωσε μία νέα και ιδιαίτερη πρωτοβουλία. Το πρώτο εγχείρημά της ως Creative Director στο Playboy είναι μια νέα πλατφόρμα που ονομάζεται CENTERFOLD και είναι σχεδιασμένη για «δημιουργική ελευθερία, καλλιτεχνική έκφραση και θετικότητα στο σεξ».

Η 29χρονη ράπερ χρησιμοποίησε το Instagram για να μοιραστεί τα ευχάριστα νέα της πλατφόρμας, με μια φωτογραφία της που περιγράφει λεπτομερώς τον ρόλο της τόσο ως ιδρυτικό μέλος όσο και ως καλλιτεχνική διευθύντρια.

Η φρικιαστική ζωή των Playmates στη βίλα του Playboy

Η νέα πλατφόρμα της Cardi B στο Playboy: Ένας χώρος ελευθερίας

«Το πρώτο μου έργο με το @playboy!!! Παρουσιάζοντας το CENTERFOLD, είμαι τόσο ενθουσιασμένη που μοιράζομαι αυτήν την πλατφόρμα με τόσους πολλούς καταπληκτικούς δημιουργούς @playboycenterfold», έγραψε στη λεζάντα της εικόνας που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cardi B (@iamcardib)

Παρότι ελάχιστα είναι γνωστά για το νέο κόνσεπτ, αυτό που έχει αποκαλυφθεί είναι πως οι θιασώτες του θα μπορούν να δημιουργήσουν λογαριασμούς στο σάιτ. 

Ως Creative Director στο Residence στο Playboy, έναν ρόλο τον οποίο η Cardi ανακοίνωσε για πρώτη φορά νωρίτερα αυτό το μήνα, η ράπερ έχει υποσχεθεί να «βοηθήσει στη δημιουργία προϊόντων σεξουαλικής ευεξίας, ψηφιακού εκδοτικού περιεχομένου και αποκλειστικών εμπορευμάτων που στοχεύουν στην επέκταση της επωνυμίας του Playboy».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cardi B (@iamcardib)

Το Playboy καταρρίπτει όλα τα στερεότυπα και φιλοξενεί στο εξώφυλλό του τον πρώτο gay άνδρα!

«Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα να ενταχθώ επίσημα στην οικογένεια του Playboy. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό είναι πραγματικότητα», ανέφερε σε μια δήλωση. «Όσο μπορώ να θυμηθώ, ένιωθα πάντα κάτι να με συνδέει με το Playboy. Είναι μια πραγματικά αυθεντική πλατφόρμα για δημιουργικότητα χωρίς λογοκρισία και με εμπνέει η απίστευτη κληρονομικά αγώνων για τις προσωπικές ελευθερίες. Έχω ήδη τόσες ιδέες – Δε βλέπω την ώρα!» ανέφερε η ίδια όταν αποκάλυψε τα νέα της καθήκοντα.

Η ράπερ θα είναι υπεύθυνη μεταξύ άλλων για την καλλιτεχνική διεύθυνση του (πλέον ηλεκτρονικού) περιοδικού, το ψηφιακό περιεχόμενο, τις πωλήσεις, τους τρόπους επέκτασης του κ.α. 

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Η Cardi B παρουσιάζει την πρώτη πλατφόρμα του Playboy! – Ένα μέρος για «δημιουργική ελευθερία, καλλιτεχνική έκφραση και θετικότητα στο σεξ» εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα