Ο επόμενος Spider-Man θα είναι γυναίκα; Όσα αποκάλυψε ο Tom Holland

11:46 29/12/2021 - Πηγή: iPop

Όπως ήδη γνωρίζεις, ο Tom Holland έχει παίξει τον Peter Parker σε τρεις ταινίες Spider-Man μέχρι στιγμής: Homecoming, Far From Home και, πιο πρόσφατα, No Way Home. Όλες μας τις έχουμε δει και η αλήθεια είναι πως μετά από αυτές τον ερωτευτήκαμε λιγάκι, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Πριν από τον Tom, ο Tobey Maguire και ο Andrew Garfield είχαν και οι δύο αυτόν τον πολυπόθητο

τίτλο του Spider-Man. Ποιος λέτε, όμως, να είναι ο επόμενος;

Ο ιδιοκτήτης της Marvel, Kevin Feige, επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι υπάρχει μια τέταρτη ταινία Spider-Man στα σκαριά και η Disney με τη Sony «αρχίζουν ενεργά να αναπτύσσονται μαζί με την ιστορία». Ο Kevin, μάλιστα, δεν επιβεβαίωσε εάν ο Tom έχει υπογράψει συμβόλαιο για την επόμενη ταινία, αλλά ο ηθοποιός έχει ξεκαθαρίσει ότι είναι έτοιμος να δει «κάτι διαφορετικό» όταν ο Spider-Man επιστρέψει στις οθόνες μας.

Spider-Man γυναίκα: Θα ήμασταν έτοιμοι να την υποδεχτούμε; Όσα αποκαλύπτει ο πρωταγωνιστής

«Δε θέλω να πω αντίο στον Spider-Man, αισθάνομαι, όμως, ότι μάλλον είμαστε έτοιμοι να τον αποχαιρετήσουμε. Δε θέλω να είμαι εγώ ο υπεύθυνος για το ότι μένει πίσω το επόμενο άτομο, το οποίο αξίζει τον ρόλο όσο κι εγώ», δήλωσε ο Tom Holland.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Holland (@tomholland2013)

«Θα ήθελα πολύ να δω ένα μέλλον του Spider-Man που να είναι πιο διαφορετικό. Ίσως να φτιάξετε Spider-Gwen ή Spider-Woman. Είχαμε τρεις Spider-Man σερί, ήμασταν όλοι ίδιοι. Θα ήταν ωραία να βλέπαμε κάτι διαφορετικό»,  πρότεινε, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο περιοδικό People.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Holland (@tomholland2013)

Τώρα, πριν πεις ότι ακούγεται λίγο τραβηγμένο, το Spider-Girl υπάρχει στην πραγματικότητα ήδη, στον ευρύτερο κόσμο του Spider-Man. Στα κόμικς, η κόρη του Peter και του MJ, May «Mayday» Parker ακολουθεί τα βήματα του πατέρα της και γίνεται Spider-Girl αφού ο πατέρας της χάνει το πόδι του κατά τη διάρκεια ενός καβγά με τον Green Goblin.

Υπάρχει επίσης ένα δεύτερο Spider-Girl, η Anya Corazon και μια Spider-Woman που ονομάζεται Jessica Drew. Ο Miles Morales έγινε επίσης ο πρώτος έγχρωμος και Λατίνος Spider-Man που απεικονίστηκε στα κόμικς και στο animation του 2019 Spider-Man: Into the Spider-Verse.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Ο επόμενος Spider-Man θα είναι γυναίκα; Όσα αποκάλυψε ο Tom Holland εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα