And Just Like That…θα είχαμε και δεύτερη απώλεια – Ο λόγος που η Cynthia Nixon δεν ήθελε να αναβιώσει την Miranda

14:05 29/12/2021 - Πηγή: iPop

Εκτός από τη Samantha παραλίγο να στερηθούμε και την αγαπημένη μας Miranda από το reboot του Sex And The City, καθώς όπως αποκάλυψε και η ίδια, στην αρχή ήταν πολύ διστακτική και είχε σοβαρές αμφιβολίες.

Η star του And Just Like That, αποκάλυψε ότι σχεδόν απέρριψε την ευκαιρία να αναβιώσει τον ρόλο της Miranda Hobbs λόγω των προσωπικών

της ανησυχιών για την αρχική σειρά.

Είδαμε τα 2 πρώτα επεισόδια του And Just Like That και αυτή είναι η εξέλιξη που δεν περίμενε κανείς (Προσοχή Spoilers!)

Η Cynthia Nixon είχε αμφιβολίες για το And Just Like That: Όλα όσα αποκάλυψε

«Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση», είπε στην Herald Sun της News Corp. «Πραγματικά δεν πίστευα ότι θα το έκανα – ήμουν πολύ διστακτική».

Οι ανησυχίες της Cynthia Nixon προέκυψαν αφού ορισμένοι fans του Sex and the City είχαν εκδηλώσει κάποια αρνητικά σχόλια σχετικά με τη σειρά της δεκαετίας του 2000. Από τον χαρακτήρα της Sarah Jessica Parker, Carrie Bradshaw που αναφώνησε ότι η αμφιφυλοφιλία δεν υπάρχει, μέχρι τον χαρακτήρα της Kim Cattrall, Samantha Jones, η οποία είχε προχωρήσει σε ρατσιστικά φορτισμένες δηλώσεις, ορισμένες σκηνές έχουν επικριθεί έντονα και σίγουρα δε θα γίνονταν δεκτές στη σύγχρονη εποχή.

Έτσι “εξαφάνισαν” την Samantha απ’ το And Just Like That

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cynthia Nixon (@cynthiaenixon)

Η Nixon μίλησε επίσης για τα «προβληματικά» και προσβλητικά αστεία της σειράς. «Είμαι πολύ περήφανη για την αρχική σειρά – παρότι υπήρξε άστοχη σε ζητήματα φυλής και φύλου – και το ότι ήμουν η Miranda άνοιξε τόσους υπέροχους ρόλους για εμένα όλα αυτά τα χρόνια, αλλά όσο απομακρύνομαι από τη Miranda, τόσο βελτιώνομαι γιατί ο κόσμος έπαψε να με ταυτίζει με έναν μόνο χαρακτήρα», μοιράστηκε η Cynthia.

Επιπλέον, η ηθοποιός δήλωσε ότι οι συζητήσεις με τους δημιουργούς της σειράς την διευκόλυναν να φέρει πίσω τη Miranda με πιο στοχαστικό τρόπο. «Όσο περισσότερο μιλούσα με την Sarah Jessica, τον (σεναριογράφο) Michael Patrick King και την Kristin, για όλα εκείνα που απαιτούσα για να επιστρέψω – μία πραγματική αλλαγή, σχετικά με την έλλειψη ποικιλομορφίας, και συμφώνησαν μαζί μου», εξήγησε η Nixon.

Το And Just Like That είχε στόχο όχι απλώς να αναβιώσει την αρχική σειρά αλλά να εξελίξει τους χαρακτήρες της και τις πρωταγωνίστριές του κάνοντάς τες πιο ώριμες και δεκτικές προς το «διαφορετικό».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cynthia Nixon (@cynthiaenixon)

Να σου υπενθυμίσουμε πως η σειρά αναβίωσε στο HBO Max με μερικές σημαντικές ανατροπές πλοκής από το πρώτο επεισόδιο. Ενώ η Carrie (Parker), η Miranda (Nixon) και η Charlotte (Davis) παραμένουν στο επίκεντρό της, νέοι χαρακτήρες παρουσιάζονται στην πορεία. Στο καστ προστέθηκαν οι Nicole Ari Parker, Karen Pittman, Sara Ramírez και Sarita Choudhury.

Γιατί διαλέγουμε άντρες σαν τον Mr.Big ενώ ξέρουμε ότι θα φάμε τα μούτρα μας;

«Οι χαρακτήρες είναι 55, επομένως βρίσκονται στην εμμηνόπαυση», ανέφερε η Nixon. «Και η εμμηνόπαυση είναι punchline πολλών αστείων και σίγουρα έχει δυσάρεστες πλευρές. Αλλά είναι η εποχή που οι γυναίκες έχουν περάσει δεκαετίες προσέχοντας η μία την άλλη και μπορούν να επικεντρωθούν στον εαυτό τους: Ποια είμαι; Ποια θέλω να γίνω;»

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο And Just Like That…θα είχαμε και δεύτερη απώλεια – Ο λόγος που η Cynthia Nixon δεν ήθελε να αναβιώσει την Miranda εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα