Η Jenna Ortega δηλώνει μετανιωμένη για τον viral χορό της Wednesday – Γιατί δεν αρέσει η σκηνή στην ηθοποιό;

18:31 17/1/2023 - Πηγή: iPop

Η Wednesday είναι μία από τις πιο iconic σειρές του Netflix, η οποία έχει αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους, μία από τις viral σκηνές της, όμως, δεν είναι τόσο αγαπημένη από το cast, γεγονός που μας πληγώνει βαθύτατα. Η ίδια η Jenna Ortega αποκάλυψε πως εάν έχει μετανιώσει κάτι από τη σειρά είναι οι στιγμές που χορεύει το εμβληματικό «Goo Goo Muck» των The Cramps. 

Εκτός από το ταλέντο των ηθοποιών

και την ενδιαφέρουσα πλοκή, υπάρχει και μια άλλη πτυχή της spinoff σειράς που έχει αγαπηθεί όσο τίποτα άλλο. Ναι, σωστά το μάντεψες! Φυσικά και μιλάω για τον χορό Goo Goo Muck. Ενώ η Jenna Ortega έκανε πολλές πρόβες για να δούμε αυτό το απολαυστικό αποτέλεσμα, η ίδια αποκαλύπτει πώς νιώθει για αυτή τη σκηνή, μετά την τεράστια δημοσιότητα που έλαβε και τις εκατομμύρια μιμήσεις του. 

Βήμα – βήμα πώς να μάθεις κι εσύ τον iconic χορό της Wednesday που έχει γίνει viral στο TikTok

Χορός Wednesday: Μετανιωμένη δηλώνει η Jenna Ortega

Αν, λοιπόν, παρακολουθώντας τη σειρά πίστευες ότι ο viral χορός δε θα μπορούσε να ήταν καλύτερος, η Jenna Ortega έχει διαφορετική άποψη από σένα. 

Σε συνέντευξή της στο Entertainment Tonight, δήλωσε ότι ο χορός της στο Rave’N Dance την κρατάει άγρυπνη τα βράδια σκεπτόμενη το πόσα πράγματα θα μπορούσε να είχε κάνει διαφορετικά, κάτι τέτοιο συμβαίνει, φυσικά, γιατί η αγαπημένη μας ηθοποιός είναι τελειομανής. Ωστόσο, η Jenna Ortega είναι σίγουρα ευγνώμων για όλη την αγάπη που έλαβε ο χορός μέσω των social media.

Γιατί έχουμε φάει κόλλημα με την Wednesday Addams και τι είναι αυτό που μας ελκύει στις εφηβικές σειρές του Netflix;

«Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω. Κάποιες από τις κινήσεις τις είχα σχεδιάσει, κάποιες άλλες τις αυτοσχεδίασα. Αυτή είναι μια από τις σκηνές που με κρατάνε άγρυπνη τα βράδια με το να την σκέφτομαι. Υπάρχουν τόσα πολλά που θα μπορούσα να είχα κάνει και θα έπρεπε. Οπότε το γεγονός ότι ο οποιοσδήποτε εκτίμησε έστω και λίγο ή δοκίμασε τον χορό είναι κάτι το αδιανόητο για μένα».

Η Jenna Ortega κατάφερε να χορέψει το εμβληματικό τραγούδι όπως ακριβώς θα έκανε η Wednesday, το χορογράφησε η ίδια και πηγή έμπνευσής της αποτέλεσαν πλάνα από τα κλαμπ της δεκαετίας του ’80. Πρόσθεσε επίσης ένα χορευτικό βήμα από την πρώτη Wednesday Addams, Lisa Loring.

Είναι επίσημο! Η «Wednesday» επιστρέφει – Ανανεώθηκε η 2η σεζόν της δημοφιλούς σειράς στο Netflix

Παρά το γεγονός ότι ο χορός γίνεται trend στο TikTok, η Ortega αρνείται να ανεβάσει οποιοδήποτε σχετικό βίντεο από τον viral χορό, καθώς πιστεύει ότι τα social media δεν είναι τόσο υγιή όσο νομίζουμε.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Jenna Ortega δηλώνει μετανιωμένη για τον viral χορό της Wednesday – Γιατί δεν αρέσει η σκηνή στην ηθοποιό; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Jenna Ortega,Wednesday –