Η Taylor Swift ετοιμάζεται να σκηνοθετήσει την πρώτη της ταινία μεγάλου μήκους βασισμένη στο δικό της πρωτότυπο σενάριο – Όλα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής

18:02 10/12/2022 - Πηγή: iPop

Η Taylor Swift ετοιμάζεται να βρεθεί ξανά πίσω από την κάμερα! Την Παρασκευή 9/12, η Searchlight Pictures ανακοίνωσε ότι η 32χρονη τραγουδίστρια , θα κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο σε μεγάλου μήκους ταινία με ένα πρωτότυπο σενάριο που έχει γράψει μάλιστα η ίδια.

Ενώ οι λεπτομέρειες σχετικά με την πλοκή και το casting της ταινίας δεν έχουν ακόμη κοινοποιηθεί, η παραγωγή της

ταινίας θα γίνει από την Searchlight, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει βραβευθεί με Όσκαρ όπως η ταινία του 2017 του Guillermo del Toro «The Shape of Water» και το «Nomadland».

O Guillermo Del Toro μίλησε πρόσφατα για την Swift στοW, λέγοντας: «Είναι μια πολύ ολοκληρωμένη σκηνοθέτης, με μία απίστευτη διατύπωση και βάθος για τα όσα προσπαθεί να κάνει – και τι θα κάνει».

Η Taylor Swift δείχνει με κάθε τρόπο την ανθρωπιά της και δωρίζει 1 εκατ. δολάρια

Taylor Swift – Σκηνοθεσία: Οι λεπτομέρειες που έχουν γίνει γνωστές για την πρώτη της ταινία μεγάλου μήκους

Οι πρόεδροι του Searchlight, David Greenbaum και Matthew Greenfield, χαρακτήρισαν την τραγουδίστρια του “Anti-Hero” “καλλιτέχνη και αφηγητή μιας γενιάς” σε δήλωσή τους την Παρασκευή 9/12.

«Η Taylor είναι από τις λίγες τόσο ταλαντούχες αυτής της γενιάς. Είναι αυθεντική και έχουμε το προνόμιο να συνεργαστούμε μαζί της, καθώς ξεκινάει αυτό το συναρπαστικό και νέο δημιουργικό ταξίδι» πρόσθεσαν οι Greenbaum και Greenfield για τη Swift.

Taylor Swift is directing her first movie from an original script she wrote herself. Other key details, like plot and casting, are being kept under wraps until a later date. https://t.co/FwDw5ITObL

— Variety (@Variety) December 9, 2022

Η Swift κέρδισε μάλιστα πολύ πρόσφατα αναγνώριση και βραβεία για τη σκηνοθετική της δουλειά στα δικά της μουσικά βίντεο και για το «All Too Well: The Short Film», μια ταινία μικρού μήκους 13 λεπτών που διαδραματίζεται και είναι εμπνευσμένη από τη 10λεπτη εκδοχή του αγαπημένου της τραγουδιού «All Too Well», το οποίο εμφανίζεται στο επανακυκλοφορημένο άλμπουμ «Red (Taylor’s Version)».

Το δέκατο άλμπουμ της Taylor Swift είναι γεγονός και σπάει ήδη ρεκόρ! Το «Midnights» έχει τα περισσότερα streams σε μία ημέρα στην ιστορία του Spotify

Η μικρού μήκους ταινία, στην οποία πρωταγωνιστούν ο ηθοποιός Dylan O’Brien και η Sadie Sink, χάρισε πρόσφατα στην τραγουδίστρια το βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας στα MTV VMA 2022 , καθιστώντας την τη μοναδική σόλο καλλιτέχνη που έλαβε το βραβείο δύο φορές – είχε κερδίσει στο παρελθόν για τη δουλειά της στο μουσικό βίντεο για το single της «The Man».

Το 2022, All Too Well: The Short Film προβλήθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Tribeca και στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο και η ταινία έχει επιλεχθεί για υποψηφιότητα για Καλύτερη Ζωντανή Ταινία Μικρού Μήκους στην επερχόμενη 95η τελετή των Όσκαρ τον Μάρτιο του 2023.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Swift (@taylorswift)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Taylor Swift ετοιμάζεται να σκηνοθετήσει την πρώτη της ταινία μεγάλου μήκους βασισμένη στο δικό της πρωτότυπο σενάριο – Όλα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Taylor Swift, – Όλα,Taylor Swift, – ola