Η κόρη της Χατζίδου έκανε τα πρώτα της βήματα και η περήφανη μαμά ανέβασε το πιο γλυκό video!

20:41 3/11/2020 - Πηγή: iPop

Είναι 14 μηνών και η κόρη της Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου έκανε τα πρώτα της βήματα! Η περήφανη μαμά ανέβασε ένα γλυκό video στον λογαριασμό της στο Instagram, στο οποίο βλέπουμε τη μικρή να περπατάει.

Όλοι γονείς περιμένουν τη στιγμή που το παιδί τους θα σταθεί γερά στα πόδια του και θα κάνει τα πρώτα του βήματα και όταν συμβαίνει αυτό γεμίζουν με χαρά και συγκίνηση!

Η Ελένη Χατζίδου αποφάσισε να μοιραστεί τη χαρά της με

τους followers της. Έτσι, τράβηξε video την Μελίτα – Δήμητρα να κάνει τα πρώτα της βήματα, ενώ συνόδευσε το video μ’ ένα πολύ γλυκό κείμενο, μέσα απ’ το οποίο έστειλε ένα σημαντικό μήνυμα: Όλα τα παιδάκια είναι διαφορετικά και δεν πρέπει να αγχωνόμαστε αλλά και να κάνουμε συγκρίσεις.

Δες την κόρη της Χατζίδου και το γλυκό μήνυμα της ίδιας:

Δεκατεσσαρων μηνών κάναμε μονες τα πρώτα βήματα!
Τόσο περπάτησα κ εγώ μου είπε η Μαμα μου!
Δεν ξέρω αν θεωρείται «αργά»η «νωρίς» κ ούτε με νοιάζει κ ούτε εσας να σας νοιάζει!
Να χαίρεστε όλες τις στιγμές κ να μην ανησυχείτε βασανίζοντας το μυαλό σας με τα «γιατί»!
«Γιατί δεν περπατάει ενώ της φίλης μου είναι μικρότερο κ περπατάει»,» «γιατί δε μιλάει ακόμα» «γιατί δεν τρώει με πιρούνι» «γιατί δεν κρατάει το μπιμπερό»κλπ…
Όλα θα τα παιδάκια είναι διαφορετικά

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Δεκατεσσαρων μηνών κάναμε μονες τα πρώτα βήματα! Τόσο περπάτησα κ εγώ μου είπε η Μαμα μου! Δεν ξέρω αν θεωρείται «αργά»η «νωρίς» κ ούτε με νοιάζει κ ούτε εσας να σας νοιάζει! Να χαίρεστε όλες τις στιγμές κ να μην ανησυχείτε βασανίζοντας το μυαλό σας με τα «γιατί»! «Γιατί δεν περπατάει ενώ της φίλης μου είναι μικρότερο κ περπατάει»,» «γιατί δε μιλάει ακόμα» «γιατί δεν τρώει με πιρούνι» «γιατί δεν κρατάει το μπιμπερό»κλπ… Όλα θα τα παιδάκια είναι διαφορετικά Να τα χαιρόμαστε #babyfirststeps #baby #babygirl #cutebabies

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Hatzidou Pavlou (@eleni.hatzidou) στις 3 Νοέ, 2020 στις 1:37 πμ PST

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η κόρη της Χατζίδου έκανε τα πρώτα της βήματα και η περήφανη μαμά ανέβασε το πιο γλυκό video! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα