iPhone SE 3: Το νέο και οικονομικότερο κινητό της Apple – Ποια είναι η τιμή και τα χαρακτηριστικά του;

11:31 9/3/2022 - Πηγή: iPop

Μετά από μήνες, το νέο iPhone SE 3 έκανε το μεγαλειώδες ντεμπούτο του στην εκδήλωση της Apple «Peek Performance» της Τρίτης, 8/3, μαζί με τα νέα χρώματα του iPhone 13, ένα αναβαθμισμένο iPad Air και πολλές άλλες εκπλήξεις! Συνέχισε την ανάγνωση και ανακάλυψε

όλα τα μυστικά του νέου iPhone SE 3!

Πριν από την ανακοίνωση του iPhone SE 3, ακούγαμε διαρκώς συγκλονιστικές φήμες για λεπτομέρειες σχετικά με το πώς θα μπορούσε να είναι εμφανισιακά, στην πραγματικότητα, όμως, αποτελεί αναβάθμιση του μοντέλου του 2020, προσθέτοντας 5G sub-6GHz, μαζί με το A15 Bionic της σειράς iPhone 13.

Η τιμή για το νέο iPhone SE 3 ξεκινά από 429$ και οι προπαραγγελίες αρχίζουν στις 11 Μαρτίου.

Apple has announced the new iPhone SE, featuring an A15 Bionic chip, 5G connectivity, Touch ID, and more. The new iPhone SE starts at $429 in 64GB/128GB/256GB and will be available for pre-order on Friday, March 11, with availability beginning Friday, March 18 #AppleEvent pic.twitter.com/AoiEHO0vTq

Apple Hub (@theapplehub) March 8, 2022

Το νέο update του iOS δίνει λύση στο μεγάλο πρόβλημα που προέκυψε στην πανδημία

Το νέο iPhone SE 3 της Apple είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει! Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του;

Όπως ανακοίνωσε η Apple η σχεδίασή του είναι ίδια με του iPhone SE προηγούμενης γενιάς με οθόνη 4,7 ιντσών. Επιπλέον, είναι πιο ανθεκτικό από το προηγούμενο μοντέλο, χρησιμοποιώντας το ίδιο γυάλινο κάλυμμα με τo iPhone 13 (ceramic shield). Ωστόσο, ο σχεδιασμός παραμένει ο ίδιος.

Το iPhone SE 3 υποστηρίζει επίσης συνδεσιμότητα 5G, καθώς και βελτιωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας χάρη στην αποτελεσματικότητα του SoC A15 Bionic. Επίσης διαθέτει μια κάμερα 12 MP.

Τέλος, διαθέτει πιστοποίηση IP67 για αντοχή στο νερό και εξακολουθεί να περιλαμβάνει αισθητήρα Touch ID για βιομετρικό ξεκλείδωμα.

iPhone 13: Τα 3 πιο δυνατά νέα χαρακτηριστικά

The new iPhone SE #AppleEvent pic.twitter.com/NutZdCkr6R

Apple Hub (@theapplehub) March 8, 2022

Τώρα μπορείς να επισκευάσεις μόνος σου το iPhone σου! Η νέα δυνατότητα που προσφέρει η Apple με το Self Service Repair

Νέο iPhone SE 3: Δες εδώ το σχετικό βίντεο

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο iPhone SE 3: Το νέο και οικονομικότερο κινητό της Apple – Ποια είναι η τιμή και τα χαρακτηριστικά του; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα