Ο Γιώργος Καράβας μεταμορφώθηκε σε Patrick Swayze και ανέβασε τη θερμοκρασία στη σκηνή του Dancing With The Stars!

12:31 13/12/2021 - Πηγή: iPop

Το 9ο live για το «Dancing With The Stars» πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου με μεγάλη επιτυχία! Το λαμπερό show για άλλη μία φορά έκρυβε πολλές εκπλήξεις, συγκινήσεις, πολύ δυνατές χορογραφίες και μία έκπληξη που…ανέβασε την θερμοκρασία στα ύψη!

Η  εκθαμβωτική Βίκυ Καγιά μαζί με τον απρόβλεπτο Λάμπρο Φισφή υποδέχονται τους 9 αγαπημένους celebrities και τους παρτενέρ τους, μετά την αποχώρηση του Τάσου Παλαντζίδη και της ντάμας του, στο 8ο live, οι οποίοι υπόσχονται να παρουσιάσουν εντυπωσιακές χορογραφίες γεμάτες με ένταση, συναίσθημα και τεχνική!

Ο Γιώργος Καράβας
στο DWTS σε μια χορογραφία φωτιά που ακόμα προσπαθούμε να ξεπεράσουμε…

Special guest της βραδιάς ο Γιώργος Καράβας! Ο αγαπημένος coach του GNTM 4, έκανε μία μοναδική χορευτική εμφάνιση στο «Dancing With The Stars» και κατέκτησε το ballroom με μια φανταστική χορογραφία, αφιερωμένη στο ρετρό πάθος του Dirty Dancing.

Ο 22χρονος Νίκος Μουτσινάς αποθεώθηκε στο Dancing With The Stars σε μια χορογραφία φωτιά!

Χορεύοντας το ομώνυμο τραγούδι ο coach του GNTM έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και αποθεώθηκε τόσο από την φίλη του και παρουσιάστρια του σόου Βίκυ Καγιά, όσο και από την κριτική επιτροπή που είπε τα καλύτερα λόγια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dancing With The Stars GR (@dwts_gr)

Τα ζευγάρια που διαγωνίζονται στο σόου χορού έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στο παρκέ και χάρισαν μοναδικές στιγμές, τόσο στο τηλεοπτικό κοινό, όσο και στους Jason Roditis, Έλενα Λιζάρδου, Μαρίνα Λαμπροπούλου και Στέφανο Δημουλά.

Ωστόσο, όπως σε κάθε live, τα αγαπημένα ζευγάρια περίμενε ακόμη μια αποχώρηση και αυτή τη φορά υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Μαριάννα Γεωργαντή με τον Σπύρο Παυλίδη και ο Δημήτρης Κοκονίδης με τη ντάμα του Δανάη Αυλωνίτη.

Τα δυο ζευγάρια βρέθηκαν στις δυο τελευταίες θέσεις της βαθμολογικής κατάταξης με 16 και 19 βαθμούς αντίστοιχα, ωστόσο το κοινό αποφάσισε πως από το show έπρεπε να αποχωρήσει ο Δημήτρης Κοκονίδης και η Δανάη Αυλωνίτη.

Η Βασιλική Μιλλούση από την άλλη μαζί με τον παρτενέρ της Μαξίμ πετούσαν στα ουράνια, καθώς με το μαγευτικό και δυναμικό τους tango κατάφεραν να κερδίσουν το μοναδικό δεκάρι της βραδιάς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dancing With The Stars GR (@dwts_gr)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Ο Γιώργος Καράβας μεταμορφώθηκε σε Patrick Swayze και ανέβασε τη θερμοκρασία στη σκηνή του Dancing With The Stars! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιώργος Καράβας, Patrick Swayze, Dancing With, Stars,giorgos karavas, Patrick Swayze, Dancing With, Stars