Οι Bennifer παντρεύονται ξανά! Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τον πιο iconic γάμο της χρονιάς!

14:32 16/8/2022 - Πηγή: iPop

Και η γιορτή συνεχίζεται! Ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez παντρεύονται ξανά! Ναι, καλά άκουσες! Το αγαπημένο μας ζευγάρι πρόκειται να πραγματοποιήσει μια δεύτερη γαμήλια τελετή, έναν μήνα μετά τον γάμο του στο Las Vegas και εδώ μπορείς να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες!

Ο Ben Affleck και η JLo σκοπεύουν να περάσουν τρεις ημέρες γιορτάζοντας τον έρωτά τους, ξεκινώντας την Παρασκευή

19 Αυγούστου και συνεχίζοντας όλο το Σαββατοκύριακο. Το αγαπημένο μας ζευγάρι θα περιτριγυρίζεται από τα αγαπημένα του πρόσωπα, αφού επέλεξε έναν πιο χαλαρό γάμο τον περασμένο μήνα.

Πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού ανέφεραν ότι καλεσμένοι θα είναι συγγενείς και στενοί φίλοι τους, αν και μέχρι στιγμής δεν είναι σαφές ποιος είναι ο συνολικός αριθμός των ατόμων ή ποιοι ακριβώς θα παρευρεθούν.

Το τριήμερο πάρτι θα ξεκινήσει με ένα δείπνο – πρόβα την Παρασκευή, με την οικογένεια του ζευγαριού και τους στενούς του φίλους και η τελετή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, κλείνοντας την επόμενη ημέρα με μπάρμπεκιου και πικνίκ, ενώ την κάλυψη έχει αναλάβει η Vogue.

Jennifer Lopez and Ben Affleck to throw three-day wedding this weekend https://t.co/vyx3CWMVI2 pic.twitter.com/0UydHHVD4u

— Page Six (@PageSix) August 15, 2022

Είναι επίσημο! Η JLo και ο Ben Affleck παντρεύτηκαν! Οι νέες φωτογραφίες που διέρρευσαν από τον γάμο τους και η ιστορία πίσω από το εμβληματικό νυφικό

Jennifer Lopez και Ben Affeck – Γάμος: Γιατί παντρεύονται ξανά;

Μετά από ένα τρίμηνο που ήταν αρραβωνιασμένοι, το Us Weekly επιβεβαίωσε ότι η Lopez και ο Affleck έλαβαν άδεια γάμου στην κομητεία Clark της Νεβάδα, στις 16 Ιουλίου και αντάλλαξαν όρκους την ίδια μέρα σε ένα παρεκκλήσι.

Εκείνη την εποχή, μια πηγή αποκάλυψε αποκλειστικά στο Us ότι το ζευγάρι ήθελε έναν «διασκεδαστικό και περιστασιακό» τρόπο για να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο της ζωής του. «Και οι δύο είναι τόσο άνετοι μεταξύ τους και κάνουν ο ένας τον άλλον τόσο χαρούμενο, οπότε δεν ήθελαν να περιμένουν άλλο», αποκάλυψε η πηγή.

Η ηθοποιός, από την πλευρά της, έτρεξε κατευθείαν στα social media ώστε να ανακοινώσει στους fans της το ευχάριστο γεγονός.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη a n n a (@jenlcpez.x)

«Τα καταφέραμε. Η αγάπη είναι όμορφη. Η αγάπη είναι ευγενική. Και αποδεικνύεται ότι η αγάπη είναι υπομονετική. Είκοσι χρόνια υπομονή», έγραψε η Lopez στο blog της «On the JLo». «Στο τέλος ήταν ο καλύτερος δυνατός γάμος που μπορούσαμε να φανταστούμε. Τον ονειρευόμασταν πριν από πολύ καιρό και έγινε πραγματικότητα».

Ο Affleck και η Lopez ξεκίνησαν να βγαίνουν για πρώτη φορά μετά την γνωριμία τους στα γυρίσματα του «Gigli» το 2001. Αρχικά αρραβωνιάστηκαν από το 2002 έως το 2004, πριν αποφασίσουν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Η αγαπημένη μας σταρ είχε μιλήσει για τον χωρισμό που την στιγμάτισε στο βιβλίο της «True Love», λέγοντας: «Ένιωθα ότι η καρδιά μου είχε ξεριζωθεί από το στήθος μου. Αναζήτησα παρηγοριά σε ένα άλλο άτομο, προσπάθησα να βρω κάποιον που θα μπορούσε να με κάνει να νιώσω αγαπητή και επιθυμητή στις πιο μοναχικές μου ώρες».

«Αισθάνομαι τόσο τυχερή, χαρούμενη και περήφανη που είμαι μαζί του»: Η Jennifer Lopez μιλά για τον Ben Affleck και λιώνει από έρωτα!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MAX Agency (@maxagencyofficial)

Η σταρ των Hustlers σύναψε σχέση με τον Marc Anthony, με τον οποίο ήταν παντρεμένη από το 2004 έως το 2011 κι έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Εν τω μεταξύ, ο Ben Affleck παντρεύτηκε την Jennifer Garner το 2005. Μετά από 10 χρόνια γάμου, το ζευγάρι ανακοίνωσε την απόφασή του να χωρίσει το 2015 κι έχει αποκτήσει τρία παιδιά.

Μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες, η Lopez και ο Affleck επανενώθηκαν τον Μάιο του 2021 μετά τον χωρισμό της από τον πρώην αρραβωνιαστικό της Alex Rodriguez και η αγαπημένη μας αποκάλυψε ότι της έκανε πρόταση γάμου για δεύτερη φορά.

«Το βράδυ του Σαββάτου ενώ βρισκόμουν στο αγαπημένο μου μέρος στη γη (στο αφρόλουτρο), η αγάπη μου γονάτισε και έκανε πρόταση γάμου. Ήμουν εντελώς απρόσεκτη και τον κοίταξα στα μάτια να χαμογελά και να κλαίει ταυτόχρονα».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Οι Bennifer παντρεύονται ξανά! Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τον πιο iconic γάμο της χρονιάς! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Bennifer, Όλα,Bennifer, ola