Οι μικρές χειρονομίες που θα κάνουν τη σχέση σου πιο δυνατή!

11:50 4/11/2019 - Πηγή: iPop

Οι μικρές, ρομαντικές χειρονομίες σε μια σχέση, είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά και σε βοηθούν να κρατήσεις τη σπίθα αλλά και να κάνεις τη σχέση σου πιο δυνατή.

Οι περισσότεροι θέλουμε να βρούμε ένα άνθρωπο και να μεγαλώσουμε μαζί του, την ίδια στιγμή που τα διαζύγια διαρκώς πληθαίνουν. Και τελικά σκεφτόμαστε αν μια μακροχρόνια σχέση είναι εφικτή ή όλα είναι ένας μύθος.

Και ζούμε με την αβεβαιότητα. Οι σχέσεις είναι περίπλοκες γιατί είμαστε άνθρωποι και ως άνθρωποι έχουμε τα καλά και τα στραβά μας. Ωστόσο, έχεις

σκεφτεί αν εσύ κάνεις όλα όσα μπορείς για να ευδοκιμήσει η σχέση σου;

Οι ρομαντικές χειρονομίες σε μια σχέση για να την κάνει πιο δυνατήΜοιράσου ένα μικρό σου όνειρο

Αν μοιραστείς ένα μικρό όνειρο, θα ελπίζετε και οι δύο για τον ίδιο στόχο, Μπορείτε να μαζέψετε χρήματα για να πάτε στη Disneyland ή να αγοράσετε ένα νέο αυτοκίνητο.

Μπορεί να θέλεις να κάνεις μια ανακαίνιση στο σπίτι ή σχεδιάζεις ένα μεγάλο οικογενειακό reunion.Το να μοιράζεσαι ένα μικρό σου όνειρο και να δουλεύετε και οι δύο για αυτό, σας κάνει χαρούμενους και νιώθετε πλήρεις.

One day © One Day / Focus FeaturesΣημείωσε τις μικρές ευχές του συντρόφου σου

Αν θεωρείς πως πάντα ξεχνάς τι ήθελε για τα γενέθλιά του, τότε ίσως αυτή είναι η λύση στο πρόβλημά σου. Αν ο σύντροφός σου, αναφέρει ένα μέρος που θέλει να επισκεφτεί ή ένα εστιατόριο που θέλει να πάει, μια ταινία που θέλει να δει ή κάτι που θέλει να αγοράσει, σημείωσέ το και κάνε εσύ αυτό το δώρο σε ανύποπτο χρόνο. Κι ας μην έχει γενέθλια!

Πότε μια υγιής σχέση δεν σε καλύπτει; Τα σημάδια που αγνοείς!

Μικρές εκπλήξεις

Θυμάσαι τους πρώτους μήνες, πόσες εκπλήξεις της έκανες; Πόσο συχνά πήγαινες να την πάρεις ξαφνικά από τη δουλειά; Γιατί δεν το κάνεις πια;

Δεν σημαίνει ότι δεν αγαπάς τον άλλον, αλλά πλέον έχεις κι εσύ επαναπαυτεί. Κάνε μικρές εκπλήξεις στον σύντροφό σου όταν έχει μια δύσκολη μέρα στη δουλειά, φτιάξε το αγαπημένο του γλυκό, αγόρασε τα εισιτήρια για αυτήν την ταινία που θέλει τόσο πολύ να δει.

Η μέθοδος 3-1

Αν μερικές φορές σκέφτεσαι πως κάνεις πάντα ό,τι θέλει ο σύντροφός σου, τότε δοκίμασε αυτή τη μέθοδο.

Ας πούμε πως θέλεις να πας στο θέατρο. Ο ένας θα επιλέξει 3 ταινίες που θέλει να δει και ο άλλος θα επιλέξει ποια του αρέσει περισσότερο από τις τρεις. Έτσι, εργάζεστε μαζί για να πάρετε μια απόφαση και να μείνετε κ οι δύο ικανοποιημένοι.

Περάστε λίγο χρόνο χώρια

Αν είστε διαρκώς μαζί… τότε μπορεί να «τρώγεστε» και περισσότερο, γιατί ίσως δεν κάνετε και τα πράγματα που θέλετε να κάνετε. Μπορείς να πας για μανικιούρ και ψώνια κι εκείνος μπορεί να πάει για καφέ με τους φίλους του.

Δεν χρειάζεται να τα κάνετε όλα μαζί.

Αγκαλιές!

Η ανθρώπινη επαφή είναι τόσο δυνατή που μπορεί να επικοινωνήσει την αγάπη χωρίς να πείτε τίποτα!

Πολύ περισσότερο, οι αγκαλιές απελευθερώνουν την οξυτοκίνη, την ορμόνη της αγάπης. Άφησε αυτή τη στιγμή για να πεις στον σύντροφό σου πόσο τον αγαπάς και ότι είσαι εκεί για αυτόν.

Εργαστείτε σαν ομάδα

Δημιουργείστε κάτι μαζί, σαν ομάδα. Εργαστείτε σε ένα κοινό project. Μπορεί να είναι κάτι απλό, όπως να μαγειρέψετε μαζί ή να βάψετε την εξωτερική πόρτα του σπιτιού ή να κάνετε μαζί μάθημα.

Μπορείτε να ξεκινήσετε και οι δύο χορό ή μια δραστηριότητα που να σας αρέσει!

Διαβάστε επίσης:

Πώς θα διαχειριστείς έναν σύντροφο που είναι μονίμως σε άμυνα

Photo: instagram/rocioccamacho

Το άρθρο Οι μικρές χειρονομίες που θα κάνουν τη σχέση σου πιο δυνατή! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα