Πατέρας photoshopάρει την κόρη του σε επικίνδυνες καταστάσεις που σου δημιουργούν άγχος

15:27 6/4/2017 - Πηγή: iPop

Πατέρας photoshopάρει την κόρη του σε επικίνδυνες καταστάσεις και οι φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο Instagram θα σου προκαλέσουν άγχος.

Θα μπορούσες να φανταστείς το μιρκό σου παιδάκι να κρέμεται από την εξωτερική πλευρά του μπαλκονιού, να κάθεται δίπλα σ ένα καυτό μάτι κουζίνας την στιγμή που τραβάει τα αιχμηρά μαχαίρια ή ακόμα χειρότερα να ανεβαίνει μία σκάλα οικοδομής προς το πατάρι; Μάλλον όχι! Ε αυτός ο πατέρας το σκέφτηκε και το έκανε και πράξη… με λίγη βοήθεια!

I think the new stair gates

may be faulty.

A post shared by Stephen Crowley (@steecrowley) on Nov 26, 2016 at 11:08am PST

Ο Stephen Crowley, σχεδιαστής και πατέρας, αποφάσισε αντί να φωτογραφίσει την κόρη του Hannah σε αληθινές επικίνδυνες συνθήκες, να χρησιμοποιήσει το Photoshop για τον ίδιο σκοπό.

Someone is a little unhappy about the Christmas decorations going away.

A post shared by Stephen Crowley (@steecrowley) on Jan 6, 2017 at 12:22pm PST

Το αποτέλεσμα των φωτογραφιών, θα έχει να το βλέπει για χρόνια η οικογένεια, ενώ οι υπόλοιποι από εμάς μπορούμε να τις βλέπουμε και να παθαίνουμε μια μικρή κρίση πανικού.

Hope yis all have a deadly one.

A post shared by Stephen Crowley (@steecrowley) on Dec 24, 2016 at 4:09am PST

Σε αυτές τις φωτογραφίες, η μικρή Hannah ποζάρει χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Το μόλις 18 μηνών κοριτσάκι διαγνώστηκε με μια σπάνια διαταραχή του ανοσοποιητικού συστήματος που ονομάζεται HLH. Τα αρχικά προέρχονται από το hemophagocytic lymphohistiocytosis και η ασθένεια είναι απειλητική για τη ζωή.

Taking advantage of the quiet bank holiday roads to give Hannah her first driving lesson.

A post shared by Stephen Crowley (@steecrowley) on Oct 29, 2016 at 8:53am PDT

Η μικρή Hannah πέρασε έξι μήνες στο νοσοκομείο. Εκεί έλαβε χημειοθεραπεία και μεταμόσχευση μυελού των οστών από ανώνυμο δωρητή.

Getting some air

A post shared by Stephen Crowley (@steecrowley) on Jan 25, 2017 at 12:04pm PST

Η υγεία της έχει βελτιωθεί αρκετά σήμερα και ο πατέρας λέει ότι η κόρη του έχει πολύ πλάκα και πάντα είναι χαμογελαστή. «Έχει μια εκπληκτική αίσθηση του χιούμορ, δεδομένου τι έχει περάσει μέχρι στιγμής».

Ο Crowley, συνεχίζει λέγοντας: «Επειδή χάσαμε πολλά φυσιολογικά πράγματα από τον πρώτο χρόνο ζωής της, τώρα που μπορούμε να ζούμε φυσιολογικές καταστάσεις βγάζουμε συνέχεια φωτογραφίες».

After a very long conversation discussing the merits of Nikon over V-Tech, she opted for V-Tech. Idiot.

A post shared by Stephen Crowley (@steecrowley) on Aug 29, 2016 at 2:29am PDT

The post Πατέρας photoshopάρει την κόρη του σε επικίνδυνες καταστάσεις που σου δημιουργούν άγχος appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα