Ραντεβού με αστρολόγο: Τι να περιμένεις και πότε είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να πας;

14:00 27/1/2023 - Πηγή: iPop

Το πιο πιθανό είναι ότι η ατζέντα σου είναι ήδη φορτωμένη με διάφορα ραντεβού για να περιποιηθείς τον εαυτό σου: Το ετήσιο check-up, μια συνεδρία με τον θεραπευτή σου, ή ακόμα και την καθιερωμένη συνάντηση για μανικιούρ. Αλλα για τις πιο πνευματικές από εμάς, υπάρχει ένα ραντεβού που μπορεί να χρειαστεί να κλείσουμε αλλά δεν το γνωρίζουμε ακόμα, κι αυτό είναι το ραντεβού με έναν αστρολόγο!

Το guilty pleasure που όλοι αγαπάμε

Για τους περισσότερους η αστρολογία αποτελεί ένα guilty pleasure. Κάτι που συχνά συμβουλευόμαστε, χωρίς να

γνωρίζουμε αν όντως μπορούμε να πιστεύουμε πραγματικά σε αυτή. Ωστόσο, σύμφωνα με τους ειδικούς, οι αστρολογικοί χάρτες κρύβουν ένα σωρό πληροφορίες για μας. Γνώση που αν καταφέρουμε να ξεκλειδώσουμε, θα μας οδηγήσει σε λαμπρές στιγμές ή και μεγάλες αλλαγές.

Σαν λάτρης της αστρολογίας, μπορώ να πω με σιγουριά ότι ποτέ δεν θα υπάρξει λάθος στιγμή για να συμβουλευτείς τα άστρα. Υπάρχουν όμως, σύμφωνα με τους αστρολόγους, ορισμένες περιστάσεις-κλειδιά στην ζωή μας στις οποίες χρειαζόμαστε μια έξτρα διαύγεια για να μπορέσουμε να τις αντιμετωπίσουμε. Ίσως νιώθεις ότι έχεις κολλήσει σε μια κατάσταση ή παλεύεις να πάρεις μια απόφαση ζωής. Αυτές οι στιγμές συχνά ευθυγραμμίζονται με συγκεκριμένες περιόδους στην ζωή μας και με λίγη καθοδήγηση από έναν αστρολόγο μπορούμε να είμαστε πιο εξοπλισμένοι για να χειριστούμε αυτές τις θυελλώδεις καταστάσεις.

Όταν ο έρωτας χτυπά την πόρτα των ζωδίων…

Οι καλύτερες στιγμές για να κλείσεις εκείνο το ραντεβού με έναν αστρολόγο

unsplash

Ακολουθούν 5 ιδιαίτερα κατάλληλες στιγμές για να κλείσεις το ραντεβού σου για μια προσωπική αστρολογική εμπειρία- περίοδοι πού μπορεί να θέλεις μια μοναδική καθοδήγηση από έναν αστρολόγο.

Τα γενέθλιά σου

Τα γενέθλιά σου είναι για την αστρολογία γνωστά και ως η ηλιακή σου επιστροφή. Όταν ο ήλιος επιστρέφει στη γενέθλια θέση του στον χάρτη σου. Εκείνη τη στιγμή, μπορεί να νιώθεις ότι η ενέργειά σου τονώνεται, και γενικά ότι ακτινοβολείς. Αν, λοιπόν, επιλέξεις αυτή τη μέρα για να κλείσεις το ραντεβού σου με τον αστρολόγο, θα είσαι σε θέση να ανακαλύψεις με τι ενέργειες θα έρθεις αντιμέτωπη κατά την διάρκεια του έτους. Ένας αστρολόγος θα μπορούσε να βοηθήσει και στην πρόβλεψη πιθανών παγίδων ή να σε ενημερώσει για τα κύρια θέματα που πρέπει να γνωρίζεις για την καινούργια χρονιά. Αυτές οι πληροφορίες σίγουρα θα σε βοηθήσουν να διαχειριστείς την ενεργειά σου. Οπότε γιατι να μην προσφέρεις αυτό το δώρο στον εαυτό σου;

Η επιστροφή του Κρόνου σου

Αυτή είναι μια κατάσταση που συμβαίνει γύρω στην ηλικία των 30 και σημαίνει ότι ο Κρόνος επιστρέφει στην αρχική του θέση στον γενέθλιο χάρτη σου. Ως πλανήτης του κάρμα, της πειθαρχίας και των περιορισμών, η επιστροφή του σηματοδοτεί την στιγμή που μπορείς να δεις την ζωή σου πιο καθαρά και να αναλάβεις ένα μεγαλύτερο επίπεδο ευθύνης για τις πράξεις σου. Σκέψου το ως την κοσμική ενηλικίωσή σου. Συχνά αυτή η διέλευση είναι δύσκολη και συνοδεύεται από μαθήματα που μας βοηθούν να εξελιχθούμε. Μια ανάγνωση του αστρολογικού χάρτη μας μπορεί να βοηθήσει να κάνουμε την μετάβαση λίγο λιγότερο επώδυνη.

Η θέση του Ουρανού

Παρόμοια με την επιστροφή του Κρόνου, όταν η θέση του Ουρανού βρίσκεται σε ευθεία αντίθεση με την γενεθλια θεση μας μπορεί να θεωρηθεί ως μια ιδανική στιγμή για την επίσκεψη στον αστρολόγο. Αυτό το γεγονός συμβαίνει γύρω στην ηλικία των 42 χρόνων και είναι μια περίοδος που χαρακτηρίζεται από κρίση πίστης, αγώνα σε σχέση με τους γύρω μας, καθώς και εσωτερική πάλη. Μερικές φορές, αυτό μπορεί και να αναφέρεται και ως μέσης ηλικίας. Δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα, αλλά μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για την συναντησή σου με τα άστρα.

Κατα την διάρκεια του “dark night of the soul”

Το “dark night of the soul” μπορεί να συμβεί οποιαδήποτε στιγμή κατά την διάρκεια της ενηλικίωσης. Είναι ένα μέρος της μεταμορφωτικής ανάπτυξης που συχνά πυροδοτείται από ένα τραυματικό γεγονός. Αυτή είναι μια εποχή που ίσως αισθανθείς ανικανοποίητη στην ζωή σου ή ίσως βρεθείς αντιμέτωπη με τεράστια υπαρξιακά ερωτήματα. Αυτή η ασταθής περίοδος είναι μια καλή στιγμή για το ραντεβού σου με τον αστρολόγο.

Απλά, η περιέργεια

Αν δεν έχεις επισκεφτεί ποτέ έναν αστρολόγο και αυτή η περιέργεια σε τρώει, τότε σου προτείνω να το κάνεις. Βαθιά μέσα σου το θέλεις, οπότε τολμησε το και δεν θα χάσεις.

Οι κατάλληλες στιγμές υπάρχουν, το μόνο που μένει είναι να πάρεις την απόφαση και να κλείσεις εκείνο το ραντεβού με τον αστρολόγο!

Γιατί είσαι πιο χαρούμενη όταν είσαι single; Οι αστρολόγοι έχουν την απάντηση!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ραντεβού με αστρολόγο: Τι να περιμένεις και πότε είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να πας; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ραντεβού,rantevou