Σπιτική vegan κολοκυθόσουπα βελουτέ – Η ιδανική συνταγή για τις βροχερές μέρες του χειμώνα!

16:05 10/1/2023 - Πηγή: iPop

Υπάρχει καλύτερο γεύμα από μία ζεστή και κρεμώδης σούπα για ένα κρύο και βροχερό βράδυ του χειμώνα; Όχι είναι η απάντηση γι’ αυτό κι εμείς σου ετοιμάσαμε μία εύκολη και γρήγορη συνταγή! Κολοκυθόσουπα βελουτέ vegan έχει το μενού και θα γλείφεις τα δάχτυλά σου. Κάθε μπουκιά είναι όνειρο!

Γευστική, βελουτέ σούπα μανιταριών που ταιριάζει με τις κρύες, φθινοπωρινές νύχτες!

Κολοκυθόσουπα βελουτέ vegan: Τα υλικά που θα χρειαστείς 1 κουτί πλήρες γάλα καρύδας χωρίς ζάχαρη4 φλιτζάνι ζωμό
λαχανικών 1 κολοκύθα, καθαρισμένη, ξεσποριασμένη, χοντροκομμένη2 μεγάλα καρότα, καθαρισμένα, χοντροκομμένα2 εσαλότ, καθαρισμένα, χοντροκομμένα4 σκελίδες σκόρδο1 κομμάτι τζίντζερ, ξεφλουδισμένο, ψιλοκομμένο ή τριμμένο1 κ.γ. κόκκινη πάστα κάρυΑλάτι Ξύσμα και χυμός από 1 λάιμΦρέσκο ​​κόλιανδρο ψιλοκομμένο, για το σερβίρισμα

Σούπα βελουτέ με σέλινο, φουντούκι και λάδι τρούφας – Το ορεκτικό που θα απογειώσει το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σου

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις:Βάζουμε 2 κουταλιές της σούπας γάλα καρύδας στο ψυγείο και το αφήνουμε να κρυώσει.Σε έναν slow cooker βάζουμε το υπόλοιπο γάλα καρύδας, τον ζωμό, την κολοκύθα, τα καρότα, τα εσαλότ, το σκόρδο, το τζίντζερ, την πάστα κάρυ και 1 κουταλιά της σούπας αλάτι.Μαγειρεύουμε σε υψηλή θερμοκρασία για 4 ώρες ή σε χαμηλή φωτιά για 6 ώρες, μέχρι τα λαχανικά να είναι πολύ τρυφερά.Προσθέτουμε το ξύσμα και τον χυμό λάιμ. Χρησιμοποιώντας ένα μπλέντερ, χτυπάμε τη σούπα μέχρι να γίνει πολύ λεία. Ρίχνουμε τη σούπα σε μπολ και από πάνω περιχύνουμε με κρατημένο γάλα καρύδας και πασπαλίζουμε με κόλιανδρο. Έτοιμη για απόλαυση!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Σπιτική vegan κολοκυθόσουπα βελουτέ – Η ιδανική συνταγή για τις βροχερές μέρες του χειμώνα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα