Υπόθεση Γκάμπι Πετίτο | Επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο: Η σορός ανήκει στην 22χρονη- Ξεκάθαρη ανθρωποκτονία δείχνει ο ιατροδικαστής

12:11 22/9/2021 - Πηγή: iPop

Η σορός που βρέθηκε την Κυριακή, 19/9, στην περιοχή του Εθνικού Δάσους Μπρίτζερ Τέτον επιβεβαιώθηκε ότι ανήκει στην 22χρονη Γκάμπι Πετίτο, της οποίας τα ίχνη είχαν χαθεί στο τέλος Αυγούστου στη Φλόριντα, ενώ βρισκόταν σε ταξίδι αναψυχής με τροχόσπιτο, μαζί με τον 23χρονο αρραβωνιαστικό της, Μπράιαν Λόντρι, τον οποίο αναζητούν από τις 14 Σεπτέμβριου οι αρχές.

Όπως μεταδίδει ο Guardian, ο ιατροδικαστής της κομητείας Τέτον, Μπρεντ Μπλου, διαπίστωσε ότι ο θάνατος

της Πετίτο οφείλεται σε ανθρωποκτονία, ωστόσο περισσότερα στοιχεία θα προκύψουν από την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων της νεκροψίας.

#UPDATE: Investigators from #FBIDenver, National Park Service, U.S. Forest Service, Teton County Sheriff’s Ofc, Teton County Search & Rescue, and Jackson Police Dept searched for evidence in a remote area of Grand Teton National Park & Bridger-Teton National Forest. pic.twitter.com/l3PfIRBAtB

FBI Denver (@FBIDenver) September 21, 2021

Το FBI έγραψε στο Twitter: “Η αιτία του θανάτου παραμένει εν αναμονή των τελικών αποτελεσμάτων της νεκροψίας”, δήλωσε το FBI, ενώ είπε ότι ο αρραβωνιαστικός της Πετίτο, Μπράιαν Λόντρι, είναι ένα άτομο που ενδιαφέρει. “Οποιοσδήποτε έχει πληροφορίες σχετικά με τον ρόλο του κ. Λόντρι σε αυτό το θέμα ή την τρέχουσα τοποθεσία του, πρέπει να επικοινωνήσει με το FBI”, δήλωσε ο ειδικός πράκτορας αρμόδιος Μάικλ Σνάιντερ.

Οι αρχές της Φλόριντα ανακοίνωσαν σήμερα ότι διερευνούν πλάνα από κάμερα για κυνήγι ελαφιών. Σε αυτά φαίνεται ένας ταξιδιώτης, η φιγούρα του οποίου μοιάζει με τον Μπράιαν Λόντρι, να κάνει πεζοπορία στην έρημο.

Ο Σαμ Μπας ανέφερε ότι εντόπισε τον άντρα να φέρει σακίδιο στις 6:17 το πρωί της Δευτέρας, στην πόλη Μπέικερ της Φλόριντα. Το σημείο βρίσκεται περίπου 500 μίλια μακριά από το σπίτι του Λόντρι στο Νορθ Πορτ.

“Δεν λέω ότι είναι αυτός, αλλά όποιον κατέγραψε η κάμερά μου το πρωί στο Μπέικερ, ταιριάζει πολύ στην περιγραφή του Μπράιαν Λόντρι” έγραψε ο Μπας στο Facebook. Ήδη, υπήρξε επικοινωνία με τις αρχές, ενώ οι άνθρωποι στην περιοχή είναι προσεκτικοί.

Ο Λόντρι θεωρείται “άνθρωπος ενδιαφέροντος” στην εξαφάνιση της Πετίτο, ενώ οι γονείς του ανέφεραν ότι αγνοείται από την Παρασκευή. Το γραφείο του σερίφη στην κομητεία Οκαλούζα, επιβεβαίωσε ότι ερευνούν τις εικόνες, ωστόσο ακόμη δεν έχει υπάρξει επιβεβαίωση.

There you have it. Manner of death: Homicide.

Let’s hope they find this scumbag alive.#GabbyPetito pic.twitter.com/EL0vWTFB6J

— Derrick Levasseur (@DerrickL) September 21, 2021 Υπόθεση Γκάμπι Πετίτο: Οι χρήστες των social media αναλαμβάνουν δράση

Χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης παρατήρησαν ωστόσο ότι το σακίδιο του άντρα μοιάζει με με αυτό που υπήρχε σε φωτογραφία του Λόντρι σε story στο Instagram. “Φαίνεται ότι ο τύπος από το βίντεο του Σαμ Μπας στο Μέικερ της Φλόριντα έχει το ίδιο σακίδιο με τον Μπράιαν Λόντρι. Θα μπορούσε να είναι ο ίδιος;” έγραψε ένας χρήστης.

#BrianLaundrie #gabbypetitio #BrianLaudrie Not only does this image have an almost perfect resemblance of Brian Laundrie, it also has an resemblance of his backpack too. pic.twitter.com/UVPeywpnjk

— isabella (@isabellavaleza) September 21, 2021

Οι γονείς του υποστήριξαν στις αρχές ότι ο Μπράιαν έφυγε από το σπίτι με ένα σακίδιο για να πάει για για πεζοπορία στην περιοχή. Ωστόσο δεν επέστρεψε ποτέ. Ήδη, οι αρχές επιχειρούσαν να τον εντοπίσουν στο καταφύγιο του Κάρλτον, στην κομητεία Σαραζότα, που φέρεται ότι εγκατέλειψε το αυτοκίνητό του.

Το χρονικό της υπόθεσης:

Το FBI ανακοίνωσε ότι η σορός της Γκάμπι Πετίτο βρέθηκε την Κυριακή, 19/9, από αστυνομικούς που ερευνούσαν το Σαββατοκύριακο χώρους κατασκήνωσης στα ανατολικά σύνορα του Εθνικού Πάρκου Grand Teton. Τα αίτια του θανάτου δεν έχουν ακόμη καθοριστεί, όπως δήλωσε ο ειδικός πράκτορας του FBI Τσαρλς Τζόουνς, ενώ δεν αποκαλύφθηκαν ούτε λεπτομέρειες για το πού και πώς βρέθηκε το πτώμα.

Το ζευγάρι έφυγε τον Ιούλιο για ένα road trip προκειμένου να επισκεφθεί τα εθνικά πάρκα στη Δυτική Αμερική. Ωστόσο, την 1η Σεπτεμβρίου ο Λόντρι επέστρεψε σπίτι μόνος του, ενώ πλέον τα ίχνη του έχουν εξαφανιστεί. Η αστυνομία τον θεωρεί και αυτόν αγνοούμενο αλλά ο εκπρόσωπος της οικογένειας κατηγορεί τον 23χρονο πως κρύβεται και δεν αγνοείται. “Η μόνη που αγνοείται είναι η Γκάμπι” είχε δηλώσει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gabby (@gabspetito)

Το ταξίδι του ζευγαριού στο Ford Transit ξεκίνησε τον Ιούλιο από το Λονγκ Άιλαντ. Σκόπευσαν να φτάσουν στο Όρεγκον μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, σύμφωνα με τους υπολογισμούς τους, όπως ενημέρωναν με συχνές αναρτήσεις τους στα social media. Αλλά η Πετίτο εξαφανίστηκε με τόσο μυστήριο τρόπο που πολλοί παρομοιάζουν την υπόθεσή της με το best seller μυθιστόρημα και κινηματογραφική ταινία “Το κορίτσι που εξαφανίστηκε”.

Δύο εβδομάδες πριν εξαφανιστεί η Πετίτο, στις 12 Αυγούστου, η αστυνομία στην πόλη Moab της νότιας Γιούτα είχε λάβει κλήση για πιθανό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που αφορούσε το ζευγάρι.

Η αστυνομία δημοσίευσε πλάνα από κάμερες που έδειχναν την Πετίτο να κλαίει και να παραπονιέται για την ψυχική της κατάσταση στους αστυνομικούς, καταθέτοντας ότι το ζευγάρι μάλωνε συχνά. Οι αξιωματικοί της συνέστησαν να διανυκτερεύσουν χωριστά. Καταγγελία δεν κατατέθηκε και άγνωστο παραμένει τι συνέβη στη συνέχεια.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Υπόθεση Γκάμπι Πετίτο | Επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο: Η σορός ανήκει στην 22χρονη- Ξεκάθαρη ανθρωποκτονία δείχνει ο ιατροδικαστής εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Υπόθεση Γκάμπι Πετίτο | Επιβεβαιώθηκε, 22χρονη- Ξεκάθαρη,ypothesi gkabi petito | epivevaiothike, 22chroni- xekathari