Asus Nexus 7, Αυτή είναι η πρώτη του φωτογραφία;

10:17 7/6/2012 - Πηγή: GoodByte

Εδώ και μερικές μέρες οι φήμες για ένα tablet στην οικογένεια Nexus πληθαίνουν με αμείωτο ρυθμό. Σε αυτό, βεβαίως, συμβάλουν και τα διάφορα leaks που βλέπουμε. Ένα ακόμα έπεσε στην προσοχή μας σήμερα και αντιστοιχεί σε 1000 λέξεις!

Φυσικά αναφέρομαι σε μία φωτογραφία που έχει κάνει το γύρο του, τεχνολογικού, κόσμου! Το tablet της Google, που θα κατασκευάζεται από

την Asus, φημολογείται ότι θα έχει οθόνη 7 ιντσών, τετραπύρηνο επεξεργαστή Tegra 3 και φυσικά την νεότερη έκδοση του Android, 4.1, πιθανός Jelly Bean.

Αυτή είναι η μία φωτογραφία από τις δύο που έχουν διαρρεύσει, η οποία προκαλεί ερωτηματικά, καθώς μοιάζει με πολύ μεγάλο τηλέφωνο, κρίνοντας από το ακουστικό το οποίο διαθέτει, αλλά και το μικρό πάχους σασί που περιβάλλει την οθόνη. Βέβαια, βλέποντας το και ανακαλώντας την εικόνα του Samsung Galaxy Tab 7.0 που έχω σπίτι δεν βλέπω και τεράστιες διαφορές στο μέγεθος, αλλά δεν νομίζω η Google να κυκλοφορήσει ένα tablet που να έχει την δυνατότητα τηλεφωνικών κλήσεων.

Αν αναρωτιέστε τι λέει το πιξελιασμένο κείμενο δίπλα, σας λέμε ότι πρόκειται για ένα product ID, και οι 2 από τις 3 λέξεις είναι propsal και confidential. Μπορεί να είναι, μπορεί και να μην είναι έτσι το νέο tablet λοιπόν. Αυτό είναι κάτι που θα το μάθουμε τις επόμενες μέρες είτε μέσω leak, είτε μέσω επίσημης ανακοίνωσης. Εμένα πάντως μου αρέσει έτσι!

Keywords
Τυχαία Θέματα