Nexus 4, Νέα benchmarks δείχνουν το πραγματικό θηρίο!

Goodbyte

Προ ολίγων ημερών, είχαμε δει για πρώτη φορά μια σειρά από μετρήσεις του LG Nexus 4 σε διάφορα benchmarks. Φαίνεται πως τα χαμηλά νούμερα δεν προβλημάτισαν μόνο εμάς, αλλά και τους κατόχους της συσκευής, οι οποίοι το δοκίμασαν ξανά κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες!

Το Nexus 4 αποτελεί ένα από τα λίγα κινητά της αγοράς (κυκλοφορεί σε 5 ημέρες στην πραγματικότητα), που συνδυάζουν σχεδόν όλα τα κορυφαία χαρακτηριστικά από πλευράς απόδοσης. Ταυτόχρονα, η χρήση του νέου Android

4.2 Jelly Bean εξασφαλίζει τη απόκριση και την ταχύτητα του λειτουργικού και το συνολικό μείγμα θα έπρεπε να είναι εντυπωσιακό.

Στα πρώτα πραγματικά τεστ, αυτό δεν επαληθεύτηκε. Τα νούμερα του Nexus 4 ήταν χαμηλά, τόσο πολύ που δεν υπήρχε καμία λογική αιτιολογία. Γι’ αυτό και τα παιδιά από το Anandtech προχώρησαν σε αντισυμβατικές λύσεις…

Τα αποτελέσματα τα οποία σχολιάζει δεν έχουν δημοσιευτεί στην συγκεκριμένη σελίδα, αλλά διέρρευσαν μέσω τη σελίδας GLBenchmark. Ακόμα κι έτσι, ο άνθρωπος που δοκίμασε τη συσκευή δημοσίευσε τον τρόπο με τον οποίο πέτυχε υπερδιπλάσια αποτελέσματα σε όλα τα benchmarks.

Σύμφωνα με τον Brian (@nerdtalke), η συσκευή εκκινεί κάποιου είδους περιορισμούς είτε όταν την κρατάτε υπό κάποια γωνία (60,120 μοίρες), είτε σε υψηλή θερμοκρασία. Για τους λόγους αυτούς, το τεστ που δοκίμασε διεξήχθη μέσα σε μια τυπική κατάψυξη!

Απίστευτο, όσο όμως και τα αποτελέσματα του Nexus 4, το οποίο προφανώς ήταν μοντέλο προ-παραγωγής και έφερε κάποιους περιορισμούς για προφανείς λόγους. Ίσως δε, να πρόκειται για έναν νέο τρόπο προστασίας του hardware, που θα εισάγει η Google με το Android 4.2.

Σύγκριση των παλαιών με τις νέες μετρήσεις.

Το παρόν άρθρο Nexus 4, Νέα benchmarks δείχνουν το πραγματικό θηρίο! αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα