Nokia Lumia 800, Νέα αναβάθμιση και για την Ελλάδα τις προσεχείς εβδομάδες [επίσημο]

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που λάβαμε από την επίσημη Nokia πριν λίγες ώρες, το τρίτο κατά σειρά update για το Nokia Lumia 800 θα διατεθεί στο κοινό της Ελλάδας τις επόμενες εβδομάδες. Πρόκειται για ενημέρωση που θα βελτιώσει περισσότερο την αυτονομία της συσκευής όπως και τη φωτεινότητα.

Το

Nokia Lumia 800 αποτελεί το πλέον πολυδιαφημισμένο κινητό της φινλανδικής εταιρείας τα τελευταία χρόνια και τα προβλήματα αυτονομίας που παρουσίασε απογοήτευσαν πολλούς. Μια σειρά από updates, που έχουν δώσει μερική λύση στο πρόβλημα, δείχνουν ότι η Nokia λαμβάνει υπόψιν της τα σχόλια των καταναλωτών και σε αυτό το πλαίσιο προγραμματίζει το επόμενο update που ίσως είναι αυτό που θα δώσει την τελική λύση.

Σύμφωνα με το επίσημο δελτίο τύπου, το νέο update θα φέρει βελτιώσεις στη διαχείριση της ενέργειας και στην απόδοση της μπαταρίας, όπως και βελτιώσεις στην ποιότητα του ήχου και την φωτεινότητα των capacitive πλήκτρων.

Όλα αυτά θα γίνουν διαθέσιμα στην ελληνική αγορά μέσα στις επόμενες εβδομάδες, χωρίς να γίνεται γνωστός ο ακριβής χρόνος της ενημέρωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα