VertaSwitch, Ένα υπέροχο tweak για Jailbroken iPhones.

20:15 8/5/2012 - Πηγή: GoodByte

Όσοι από εσάς έχετε Jailbroken iPhones, θα έχετε παρατηρήσει ότι η αργοπορία του Jailbreak για το iOS 5.1.x έχει οδηγήσει στο να μην βγαίνουν πολλά hacks από τους διάφορους developers. Δείτε παρόλα αυτά ένα ολοκαίνουριο tweak που μόλις κυκλοφόρησε και πραγματικά μας τράβηξε την προσοχή.

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορεί να βρει πλέον κανείς σε ένα iPhone είναι φυσικά το multitasking. Δεν συμφωνείτε;

Το VeraSwitch πρόκειται λοιπόν για ένα tweak, το οποίο έχει να κάνει με το multitasking.

Φυσικά δεν πρόκειται για κάτι που θα αλλάξει τη ζωή σας. Απλά όταν θα επιλέξετε να οδηγηθείτε σε μια άλλη εφαρμογή, θα γίνεται όχι με τον πλέον κλασικό τρόπο, δηλαδή οριζόντια αλλά κάθετα. Η λογική με την οποία λειτουργεί το multitasking παραμένει ίδια. Πατάτε 2 φορές το home button, επιλέγετε την εφαρμογή που τρέχει στο backround και στην οποία θέλετε να μεταβείτε και απλά μεταφέρεστε σε αυτήν με κάθετη εναλλαγή των εφαρμογών.

Να πούμε ότι το tweak μπορείτε να το κατεβάσετε free από το Cydia Store και πιο συγκεκριμένα από το BigBoss repo, με τη μόνη προϋπόθεση να έχετε ένα Jailbroken iPhone. Για όσους δεν γνωρίζουν πως να κάνουν το Jailbreak τη συσκευή τους μπορούν να πατήσουν εδώ. Επιπλέον για να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για το Jailbreak στο iOS 5.1.1 πατήστε εδώ.

Δοκιμάστε το και πείτε μας τις εντυπώσεις σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα