Without Windows, Αφήνω τα Windows για το Linux…

Πως είναι η ζωή χωρίς τα Windows; Όταν έχεις συνηθίσει να χρησιμοποιείς ένα συγκεκριμένο λειτουργικό, κάθε μετάβαση σε άλλο είναι δύσκολη. Πολλοί λένε ότι το Linux είναι κλάσεις ανώτερο από τα Windows. Για μια εβδομάδα θα δοκιμάσω να ζήσω χωρίς αυτά και θα σας μεταφέρω σταδιακά τις απόψεις μου!

Είναι δωρεάν, είναι γρήγορα και πολλές φορές είναι όμορφα. Μέχρι σήμερα

έχω δοκιμάσει να λειτουργήσω σε δεκάδες διανομές των Linux, αλλά κάθε φορά σταμάταγα την χρήση τους μέσα σε 1-2 ημέρες. Η έλλειψη συγκεκριμένων προγραμμάτων και κάποια ζητήματα με drivers με απέτρεπαν από την καθημερινή χρήση τους.

Μέσα από μια σειρά videos, θα προσπαθήσω να σας μεταφέρω την εμπειρία της μετάβασης από το κλειστό σύστημα των Windows στο Open Source Linux. Θα κάνω χρήση της νέας διανομής Linux Mint 13 Cinnamon (για την οποία σας μίλησα χθες) και θα προσπαθήσω να αντέξω εξ’ ολοκλήρου χωρίς τα Windows για μια εβδομάδα (λέτε να κολλήσω;).

Αν έχετε την όρεξη, προσπαθήστε το κι εσείς μαζί μου και μοιραστείτε τα προβλήματα και τις ελλείψεις που αντιμετωπίζεται καθημερινά. Btw σήμερα είναι η πρώτη μέρα της Linuxεβδομάδας και ήδη έχω κάνει λίστα με τα “παράπονα” μου!

CU

Keywords
Τυχαία Θέματα