Αλλιώτικο «παστίτσιο»

Από την Αλεξάνδρα Κιζάκη

Υλικά

- 500 γραμμ. μακαρόνια κοφτά ή κοχυλάκι

- 1 λίτρο γάλα

- 1 λίτρο νερό

- Μανιτάρια

- Πιπεριές διαφόρων χρωμάτων

- Τριμμένο κασέρι

- Αλάτι, πιπέρι

- Λίγο βούτυρο

Εκτέλεση

Σε ένα τετράγωνο ταπσάκι ρίχνουμε το γάλα και το νερό, αλάτι, πιπέρι, τα μακαρόνια (ωμά) τα μανιτάρια και τις πιπεριές σε κομμάτια, από πάνω το κασέρι και στις γωνίες λίγο βούτυρο. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς σχεδόν 1 ώρα.

Μια πολύ εύκολη συνταγή και πεντανόστιμη σαν παστίτσιο.

Keywords
Αναζητήσεις
αλλιωτικη μακαροναδα
Τυχαία Θέματα