Όμιλος Quest: Φέρνει το ηλεκτρικό SU7 της Xiaomi στην ελληνική αγορά

11:36 16/4/2024 - Πηγή: Emea.gr

Ένα μεγάλο νέο για τους λάτρεις της ηλεκτροκίνησης «ήρθε», μέσα από το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, όπου ο πρόεδρος του Ομίλου, Θεόδωρος Φέσσας και η αντιπρόεδρος, Ευτυχία Κουτσουρέλη ανακοίνωσαν ότι η Info Quest θα γίνει ο επίσημος μεταπωλητής του SU7, του ηλεκτρικού αυτοκινήτου της Xiaomi.

Με βάση τον σχεδιασμό της Info Quest η είσοδος των ηλεκτρικών οχημάτων της Xiaomi στην

εγχώρια αγορά αναμένεται το 2027.

IMG_1187

Το σεντάν, το οποίο ονομάσθηκε SU7, είναι ένα μοντέλο που εκμεταλλεύεται στο μέγιστο βαθμό το λειτουργικό σύστημα που έχει κοινό με τα δημοφιλή κινητά τηλέφωνα της εταιρείας. Σημειωτέον, ότι το μοντέλο της SU7  σημειώνει μεγάλη εμπορική επιτυχία και οι προπαραγγελίες μόνο από την Κίνα έχουν ήδη υπερκαλύψει τον προγραμματισμό της φετινής παραγωγής. 

Να αναφέρουμε ότι η τιμή της κορυφαίας έκδοσης του SU7 στην κινεζική αγορά έχει καθοριστεί στα 38.400 ευρώ, ενώ η βασική έκδοση με ισχύ 295 ίππων και αυτονομία 700 χιλιομέτρων διατίθεται στην ανταγωνιστική τιμή των 27.700 ευρώ

Η Info Quest θα αναλάβει να δημιουργήσει την απαιτούμενη υποδομή για τη διάθεση και την υποστήριξη των ηλεκτρικών αυτοκινήτων της Xiaomi, καθώς και την εγκατάσταση-λειτουργία δικτύου ταχυφορτιστών.

Keywords
Αναζητήσεις
omilos-quest-fernei-to-ilektriko-su7-tis-xiaomi-stin-elliniki-agora.htm
Τυχαία Θέματα