Οne&Only Aesthesis, ο απόλυτος συνδυασμός γεύσης και πολυτέλειας ανοίγει τις πύλες του

Γαστρονομία

Τα One&Only είναι παγκοσμίως γνωστά για τα γευστικά μονοπάτια που χαράσσουν. Έτσι και το Οne&Only Aesthesis έρχεται να προσθέσει στο διεθνές ρεπερτόριο της Kerzner τους βραβευμένους με αστέρι Michelin και celebrity chef Ettore Botrini και Paco Morales. Η καρδιά του resort χτυπά στην κουζίνα του, με ελληνικές γεύσεις που έρχονται από τα βάθη αιώνων και πρώτες ύλες που καλλιεργούνται τοπικά, κλείνοντας

μέσα τους την ουσία της μεσογειακής ψυχής.

Η ελληνική λέξη για τη μέτρηση του χρόνου δίνει το όνομά της στο all-day εστιατόριο «Ora» που διευθύνει ο chef Εttore Botrini. Το ανάλαφρο και δημιουργικό μενού του επικεντρώνεται στις γεύσεις της Μεσογείου και στην αίσθηση που γεννά η ζωή στην ύπαιθρο, αλλά και ο τρόπος που συνδέεται με τη φύση και την παράδοση. 

Στο «El Bar de Paco Morales», έναν pop-up χώρο για δείπνο, ο βραβευμένος chef από την Κόρδοβα φέρνει γεύσεις και χρώματα από τη γενέτειρά του, αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Ανδαλουσίας, σε ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον με ζωηρή διάθεση.

Γύρω από ένα πολύ εντυπωσιακό ελαιόδεντρο απλώνεται το «Alelia» bar, προσφέροντας signature cocktail με βάση την ελιά, αρωματισμένα με φρέσκα βότανα από τον κήπο του resort. To «Thimisi» δημιουργήθηκε με έμπνευση τις προσωπικότητες δύο εμβληματικών γυναικών που έδωσαν τη λάμψη τους στη Χρυσή Εποχή της Αθήνας στα 60s, τη Maria Callas και την Jackie O’. Το υπαίθριο μπαρ με θέα στο ηλιοβασίλεμα ζωντανεύει την ώρα του δειλινού για να μπει στους ρυθμούς της Ριβιέρας με live μουσική και νέες εκδοχές κλασικών κοκτέιλ που θα ενθουσιάσουν τους θαμώνες του. Λιγότερο glamour, αλλά περισσότερη χαλάρωση προσφέρει το «Minima», το beach and pool bar του One&Only δίπλα στο νερό.

Εγκαταστάσεις & Δραστηριότητες

Το θέρετρο διαθέτει ολιστικές εγκαταστάσεις ευεξίας με ένα απολαυστικό spa και πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, με γήπεδα τένις και padel. Το KidsOnly club θα ενθουσιάσει τους μικρούς ταξιδιώτες με δραστηριότητες στη φύση και ευφάνταστα εκπαιδευτικά προγράμματα μέσα από παιχνίδια στον κήπο, στο δενδρόσπιτο, αλλά και την αίθουσα μουσικής και το αμφιθέατρο.

Πότε ξεκινούν επίσημα οι κρατήσεις;
To One&Only Aesthesis ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό στα μέσα Νοεμβρίου. Οι κρατήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει.

Ποια θα είναι η επίσημη ιστοσελίδα του θέρετρου;

https://www.oneandonlyresorts.com/aesthesis

Keywords
Αναζητήσεις
oneonly-aesthesis-o-apolytos-syndyasmos-gefsis-kai-polyteleias-anoigei-tis-pyles-tou.htm
Τυχαία Θέματα