Με το βλέμμα στην Κύπρο

Οι μεταγραφικές αναζητήσεις συνεχίζονται στον Παναθηναϊκό, με το ενδιαφέρον των «πράσινων» να στρέφεται στην Κύπρο και τους Γκρεγκόορ Φαν Ντάικ, Νασίρ Μάατσι και Σερτζίνιο Γκριν της ΑΕΚ Λάρνακας.
Στην αγορά της Κύπρου στρέφει το ενδιαφέρον του ο Παναθηναϊκός και άνθρωπος της ομάδας, πιθανότατα ένας εκ
των Σαραβάκου ή Νταμπίζα, θα βρεθεί στο νησί στις 12 Μαΐου για να δει το ΑΕΚ Λάρνακας-Ανόρθωση, έχοντας τα μάτια του στραμμένα σε τρεις περιπτώσεις που απασχολούν τους «πράσινους».

Σύμφωμα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Goal", ενδιαφέρον υπάρχει για τρεις ολλανδούς παίκτες των γηπεδούχων και συγκεκριμένα τον επιτελικό μέσο Γκρεγκόορ Φαν Ντάικ, τον αριστερό εξτρέμ Νασίρ Μάατσι και τον αμυντικό χαφ Σερτζίνιο Γκριν, τους οποίους και γνωρίζει ο Γιάννης Αναστασίου.

Σε ό,τι αφορά τον πρώτο είναι 31 ετών και το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ Λάρνακας, όπου αγωνίζεται από το 2010, λήγει σε λίγες εβδομάδες, ενώ τη φετινή σεζόν μετράει 27 συμμετοχές και 1 γκολ. Στο παρελθόν υπήρξε συμπαίχτης του Αναστασίου στη Ρόντα.

Ο 28χρονος Μάατσι, που έχει καταγωγή από το Μαρόκο, μπορεί να αγωνιστεί εκτός από τα αριστερά και στην κορυφή της επίθεσης, ενώ είναι ο πρώτος σκόρερ φέτος της ομάδας του με 24 συμμετοχές και 11 γκολ στο κυπριακό πρωτάθλημα. Στο παρελθόν αγωνίστηκε για μία τριετία στην ολλανδική Τσβόλε (Β' κατηγορία), όπου στην τελευταία του χρονιά είχε 18 γκολ σε 33 παιχνίδια.

Ο αμυντικός χαφ Σερζίνιο Γκριν (31 ετών) αγωνίζεται στην ομάδα της Λάρνακας από τα μέσα της φετινής περιόδου, στην οποία παίζει με τη μορφή δανεισμού από την Βοϊβοντίνα, έχοντας εννέα συμμετοχές. Για τέσσερα χρόνια έπαιζε στη Φέγενορντ (2005-09), ακολούθησε η Φίτεσε και στη συνέχεια ξεκίνησε η καθοδική του πορεία με μεταγραφές στη Λέφσκι Σόφιας για δύο χρόνια κι έπειτα στη ρουμανική Βοϊβοντίνα.

Στον Παναθηναϊκό θα δει ο άνθρωπός του τους παίχτες αυτούς αγωνιζόμενους και θα σχηματίσει καλύτερη άποψη.
Keywords
Τυχαία Θέματα