Ανάρρωση κατά το ήμισυ

Ένας Γιούρκας από άλλον πλανήτη, ένας Παναθηναϊκός ορεξάτος (για ένα ημίχρονο) και ένας Τοτσέ (επιτέλους) σκόρερ έφεραν ξανά χαμόγελα στους φίλους του Τριφυλλιού!
Για ένα ημίχρονο έπαιξε το Τριφύλλι ως Παναθηναϊκός και κατάφερε να κρατήσει στο 1-1 την Τότεναμ που αγωνίστηκε με βασικούς όλους τους αστέρες της.

Στο πρώτο μέρος οι «πράσινοι» έδειξαν στο χορτάρι τις φετινές τους αδυναμίες, ωστόσο
στο β’ ημίχρονο ήταν συγκλονιστικοί.

Οι παίκτες του Ζεσουάλδο Φερέιρα έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο, πάνω απ’ όλα με την μπάλα κάτω, έτρεξαν πολλά χιλιόμετρα, είχαν διάθεση, πάθος, όρεξη και η δικαίωση ήρθε με το γκολ της ισοφάρισης από τον Τοτσέ.

MVP του αγώνα είναι με διαφορά είναι ο Γιούρκας Σεϊταρίδης. Ο έλληνας μπακ πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του και σίγουρα την καλύτερη από τη στιγμή που επέστρεψε στον Παναθηναϊκό.

Ο Γιούρκας έκανε τα πάντα. Έκοβε, έτρεχε ασταμάτητα και σέρβιρε το γκολ του Τοτσέ με απίστευτη κάθετη μπαλιά που θα ζήλευε μέχρι και «δεκάρι».

Ενδεικτικό της απόδοσής του είναι το γεγονός πως είχε να αντιμετωπίσει τον γρηγορότερο παίκτη του κόσμου, τον Μπέιλ, ο οποίος δέχτηκε κίτρινη κάρτα σε μία φάση που δεν τον πρόλαβε στο σπριντ!

Περισσότερα σε λίγο...
Keywords
Τυχαία Θέματα