Φήμες για αγορά του «Απήλιον»!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Γιάννης Αλαφούζος ήρθε σε συμφωνία για την αγορά του προπονητικού κέντρου «Απήλιον»!
ιθύνοντες του Παναθηναϊκού έκριναν υπερβολικές τις απαιτήσεις του Γιώργου Βαρδινογιάννη για την Παιανία (1,2 εκατ. ευρώ, με τις 500.000 ευρώ μπροστά). Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος φέρεται πως «πάγωσε» τις συζητήσεις για τις εγκαταστάσεις της Παιανίας, και πως ήρθε σε επαφές με
τον Κώστα Τσακίρη, με τον οποίο έδωσαν τα χέρια για την «μετακόμιση» του Τριφυλλιού στο υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο «Απήλιον»!

Σύμφωνα μάλιστα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του site gazzetta.gr, ο Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία για αγορά του προπονητικού κέντρου, αλλά και 50 στρεμμάτων στην περιοχή, έναντι 8 εκατ. ευρώ! Εκεί αναμένεται να στεγάσει και τα νέα του γραφεία. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, είναι πιθανό κατά την διάρκεια της Τρίτης να ανακοινωθεί και επίσημα η συμφωνία!

Εφόσον τα πάντα κυλήσουν ομαλά και επιβεβαιωθεί η είδηση, γίνεται αντιληπτό πως αλλάζουν τα δεδομένα! Ο Παναθηναϊκός αποκτά ένα ΔΙΚΟ του προπονητικό κέντρο, ένα ΔΙΚΟ του περιουσιακό στοιχείο. Απαλλάσσεται ο σύλλογος από τα εξωφρενικά ενοίκια και από το καθεστώς αβεβαιότητας της Παιανίας και μπορεί να κοιτά από πολύ πιο αισιόδοξη ματιά το μέλλον!

Το Απήλιον θεωρείται από τα καλύτερα κέντρα της χώρας και διαθέτει:

2 γήπεδα 11Χ11 φυσικού χλοοτάπητα διαστάσεων 107 x 68 τ.μ. αποκλειστικής χρήσης επαγγελματικής ομάδας ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ1 γήπεδο 11Χ11 υπερσύγχρονου συνθετικού χλοοτάπητα (7ης γενιάς) διαστάσεων 107 x 68 τ.μ. Μετατρέψιμο σε 3 γήπεδα 7Χ72 γήπεδα 5Χ5 σύγχρονου συνθετικού χλοοτάπητα 1 γήπεδο προπόνησης τερματοφύλακων σύγχρονου συνθετικού χλοοτάπητα Υπό κατασκευή 2 γήπεδα 5Χ5 σύγχρονου συνθετικού χλοοτάπητα Υπό κατασκευή 1 γήπεδο 8Χ8 σύγχρονου συνθετικού χλοοτάπηταΑνοικτή θερμαινόμενη πισίνα 25 μέτρων με 8 διαδρομές και νερό χλωρίου. Εφαρμογή βιολογικού και χημικού καθαρισμού σύμφωνα με τις προαπαιτούμενες συνθήκες καθαριότητας και υγιεινής.Ανοικτή θερμαινόμενη πισίνα 25 μέτρων με 8 διαδρομές και νερό χλωρίου. Εφαρμογή βιολογικού και χημικού καθαρισμού σύμφωνα με τις προαπαιτούμενες συνθήκες καθαριότητας και υγιεινής.1 διπλό γήπεδο Tennis συνθετικής επιφάνειας.Καφετέρεια - ΕστιατόριοΑποδυτήρια: Ξεχωριστός χώρος για την επαγγελματική ομάδα, ξεχωριστός για τις ακαδημίες. Κερκίδες που μπορούν να φιλοξενήσουν 200 θεατές. Όλο το προπονητικό κέντρο, φωτίζεται από 15 πυλώνες. Πρόσβαση σε όλους τους χώρους για ΑΜΕΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα