Έθαψαν τα επεισόδια του Ολυμπιακού! (vid)

Δείτε σε αποκαλυπτικό βίντεο τα επεισόδια των οπαδών του Ολυμπιακού στην Πάτρα και τις καταγγελίες ανθρώπων της αστυνομίας...

Μαχαίρωσαν αστυνομικό, κυνήγησαν φιλάθλους, μπούκαραν στον αγωνιστικό χώρο, τα έκαναν λαμπόγιαλο, έκαναν ντου για να δουν το ματς τσάμπα, είχαν πάρει επίσημα εισιτήρια και
ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ.

(Δείτε εδώ τα διαιτητικά εγκλήματα του Δημητρόπουλου στο ίδιο παιχνίδι)

Εκκωφαντική σιωπή.

Τα κουκουλώνουν. Για άλλη μία φορά, εφημερίδες, ραδιόφωνα, αθλητικές αρχές προστατεύουν το αγαπημένο τους παιδί, τον Ολυμπιακό.

Οπαδός του Ολυμπιακού, σύμφωνα με την ιστοσελίδα patrastimes.gr, φέρεται πως μαχαίρωσε πισώπλατα αστυνομικό, με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι. Το περιστατικό συνέβη έξω από τη θύρα που φιλοξενούνταν επίσημα ο ΟΣΦΠ.

Η σχετικά ανακοίνωση της Παναχαϊκής που αποδεικνύει πως η ομάδα του Πειραιά είχε πάρει επίσημα εισιτήρια:

«Στην ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει παραχωρηθεί το σύνολο του πετάλου χωρητικότητας τουλάχιστον 5.000 καθούμενων όπου και με ασφάλεια θα φιλοξενηθούν οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού».

Τι συνέβη ακόμα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού;

Ένας οπαδός της Παναχαϊκής, σύμφωνα με κείμενο που αναδημοσιεύθηκε σε την ιστοσελίδα policenet.net αλλά και από τις μαρτυρίες ανθρώπων της αστυνομίας (δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο), τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να ξεφύγει από εξαγριωμένους φίλους του Ολυμπιακού. Ο άτυχος οπαδός πήδηξε έξω από το γήπεδο για να γλυτώσει και τραυματίστηκε στα πόδια.

Ακόμα, σύμφωνα πάλι με τις ίδιες ιστοσελίδες, 100 φίλαθλοι του Ολυμπιακού επιχείρησαν να μπουκάρουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήρια, με αποτέλεσμα να γίνει χρήση χημικών από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Το παιχνίδι διακόπηκε μία φορά στο 82΄, έπειτα από επεισόδια φιλάθλων και των δύο ομάδων και διακόπηκε οριστικά στο 87΄ με υπαιτιότητα της… Παναχαϊκής, ξανά εξαιτίας επεισοδίων φιλάθλων ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ.

Η έννοια αθλητική δικαιοσύνη στην Ελλάδα είναι άγνωστη. Εδώ υπάρχει... κουκούλωμα. Συγκάλυψη εγκλημάτων και σκανδάλων.

Ο διαιτητής δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα. Είχε άλλα πράγματα στο μυαλό του…
Ο παρατηρητής του αγώνα και ο τέταρτος επίσης δεν είδαν τίποτα.

Οι εφημερίδες και οι δήθεν αντικειμενικοί έθαψαν όσο πιο βαθιά μπορούσαν τα όσα έγιναν. «Να μιλήσουμε για μπαλίστα», είναι αυτό που ξαφνικά θυμήθηκαν. Όταν τα επεισόδια τα κάνουν «πράσινοι» ξεθάβουν τις τιμωρίες, όταν τα κάνουν «κόκκινοι» θυμούνται την… μπαλίτσα.

Μέχρι και για τα διαιτητικά σκάνδαλα μίλησαν αυτοί που έχουν καταπιεί αμάσητη την υπόθεση των στημένων αγώνων και την έχουν αποβάλει επιδεικτικά από το ρεπερτόριό τους. Πόσο βολική τους έκατσε η διαιτησία του Δημητρόπουλου αλήθεια;

Σε ένα δίκαιο σύμπαν ο Ολυμπιακός θα είχε αποβληθεί από το κύπελλο Ελλάδος, θα τιμωρούνταν με βαθμούς από το φετινό πρωτάθλημα αλλά και από το επόμενο, θα πλήρωνε τσουχτερά πρόστιμα. Όχι βέβαια στην Ελλάδα της Παράγκας
Keywords
Τυχαία Θέματα